Badkamers

Wil jij een complete badkamer kopen? Dan ben je bij Sanidirect aan het juiste adres! Een complete badkamer is heel handig, omdat je zelf niet meer op zoek hoeft naar alle producten, wat vaak veel tijd kost. Daarnaast kan een kijkje in onze complete badkamers je op nieuwe badkamer ideeën brengen. Je vindt hier namelijk diverse badkamer stijlen: van modern en design tot landelijk en industrieel. Genoeg badkamer inspiratie dus! Bekijk in onze webshop onze voorbeeld badkamers en ontdek of er een complete badkamer bij zit die aansluit bij jouw wensen.

Het badkamer magazine

Laat je inspireren door ons gratis magazine. Vol met badkamertrends, speciale aanbiedingen en handig montage- en schoonmaaktips.

Magazine aanvragen
Wat kost een badkamer?

Wil je weten welk prijskaartje aan jouw nieuwe badkamer hangt? Gebruik dan de handige budgetplanner.

Start de budgetplanner

Complete badkamer kopen?

Een complete badkamer kopen kan lastig zijn en daarom helpen onze badkamerspecialisten je hier graag bij! Kom langs in de dichtstbijzijnde winkel en laat onze specialisten je nieuwe badkamer compleet maken of zelfs je nieuwe badkamer ontwerpen. Jouw droombadkamer wordt zo realiteit! En goed om te weten: bovenstaande complete badkamers zijn uiteraard helemaal aan te passen naar wens!

Badkamers voor iedere prijsklasse

Voor iedere prijsklasse hebben wij mooi en kwalitatief sanitair. Ook wanneer je op zoek bent naar een goedkope badkamer of een leuke badkameraanbieding ben je bij ons aan het juiste adres. Daarnaast zijn wij ook transparant in onze badkamer prijzen: onderhandeling is niet nodig, wij bieden je direct de beste deal.

Inspiratie voor jouw badkamer

Mijn eerste badkamer: waar te beginnen?

Mijn eerste badkamer: waar te beginnen?

19 oktober 2018 Categorie Advies, Badkamers

Wanneer je voor het eerst een badkamer gaat kopen, kan dat erg lastig zijn en zul je veel vragen hebben. Daarom helpen wij je graag door middel van dit handige stappenplan!

Lees verder …
Een luxe badkamer creëer je zo

Een luxe badkamer creëer je zo

21 juni 2018 Categorie Badkamerstijlen, Badkamers

Een luxe badkamer met de sfeer van een spa voelt voor veel mensen als ultieme rijkdom. En terecht! Een fijne badkamer voor de dagelijkse routine, maar waar je je ook graag in terugtrekt en als herboren uitkomt.

Lees verder …
Ideeën voor een Scandinavische badkamer

Ideeën voor een Scandinavische badkamer

Het belangrijkste kenmerk van een badkamer met een Scandinavisch design is dat deze rust uitstraalt. Geen opvallende eyecatchers, maar een badkamer die rustig oogt en waar comfort voorop staat.

Lees verder …