Badkamers

Een complete badkamer is heel handig, omdat je niet meer zelf op zoek hoeft naar alle producten wat vaak veel tijd kost. Hierdoor hou je meer tijd over voor de finishing touch, bijvoorbeeld voor het uitzoeken van de accessoires en de juiste handdoeken. Het is ook handig wanneer je niet helemaal weet waar je naar op zoek bent, want misschien kan een kijkje in onze complete badkamers je wel op nieuwe ideeën brengen! Bekijk in onze webshop de verschillende complete badkamers en ontdek of er een complete badkamer bij zit die aansluit bij jouw wensen.

Het badkamer magazine

Laat je inspireren door ons gratis magazine. Vol met badkamertrends, speciale aanbiedingen en handig montage- en schoonmaaktips.

Magazine aanvragen
Wat kost een badkamer?

Wil je weten welk prijskaartje aan jouw nieuwe badkamer hangt? Gebruik dan de handige budgetplanner.

Start de budgetplanner

Inspiratie voor jouw badkamer

Mijn eerste badkamer: waar te beginnen?

Mijn eerste badkamer: waar te beginnen?

19 oktober 2018 Categorie Advies, Badkamers

Wanneer je voor het eerst een badkamer gaat kopen, kan dat erg lastig zijn en zul je veel vragen hebben. Daarom helpen wij je graag door middel van dit handige stappenplan!

Lees verder …
Een luxe badkamer creëer je zo

Een luxe badkamer creëer je zo

21 juni 2018 Categorie Badkamerstijlen, Badkamers

Een luxe badkamer met de sfeer van een spa voelt voor veel mensen als ultieme rijkdom. En terecht! Een fijne badkamer voor de dagelijkse routine, maar waar je je ook graag in terugtrekt en als herboren uitkomt.

Lees verder …
Ideeën voor een Scandinavische badkamer

Ideeën voor een Scandinavische badkamer

Het belangrijkste kenmerk van een badkamer met een Scandinavisch design is dat deze rust uitstraalt. Geen opvallende eyecatchers, maar een badkamer die rustig oogt en waar comfort voorop staat.

Lees verder …