Tegels

Het uitzoeken van de juiste tegel is erg belangrijk. Tegels bepalen namelijk de sfeer van de ruimte. En hoe weet je anders immers welk badmeubel in de badkamer past, of welk toilet de ruimte echt helemaal afmaakt? Naast los sanitair heeft Sanidirect daarom ook een ruime collectie tegels die zowel voor sanitaire ruimtes als voor woonruimtes geschikt zijn. Wij laten je graag ons mooie tegelplein zien in één van onze showrooms!

Wil je online toch alvast een kijkje nemen naar de mogelijkheden? Bekijk dan onderstaande pagina's. Goed om te weten: ons tegelassortiment is enorm groot. Onderstaande tegels zijn slechts een kleine selectie. Bovendien kunnen we onze tegels vaak in allerlei formaten leveren. Wij vertellen je graag alles over de mogelijkheden tijdens een adviesgesprek.

Tegels in alle soorten en maten

Het uitgebreide tegelassortiment van Sanidirect bestaat uit tegels in verschillende soorten en maten. Daarnaast heb je ook de keuze uit diverse kleuren en dessins. Van unikleur tegels in een rechthoekige vorm tot mozaïektegels of hexagon tegels: voor iedere ruimte en wens vind je bij Sanidirect de perfecte tegel. Afhankelijk van de stijl die jij wilt creëren in de ruimte kies je de tegel naar jouw smaak. Voor een rustige uitstraling kies je voor een tegel in een lichte kleur of pasteltint. Donkere tegels zorgen voor een bijzonder effect, maar kunnen de ruimte ook kleiner doen lijken. In een kleine ruimte is het daarom verstandig om bijvoorbeeld voor een langwerpige of kleine tegel met een lichte kleur te kiezen. En door te combineren creëer je een unieke uitstraling!

Inspiratie voor jouw tegels

De voordelen van keramisch parket

De voordelen van keramisch parket

Keramisch parket is tegenwoordig erg populair er super onderhoudsvriendelijk. Bovendien heeft dit type tegel dezelfde warme uitstraling als hout.

Lees verder
Het vakantiegevoel in je eigen badkamer

Het vakantiegevoel in je eigen badkamer

Wil je de vakantie mee naar huis brengen? Kies dan voor tegels met een buitenlands tintje in je badkamer. De Marokkaanse, Portugese of Spaanse patroonvloeren zien we steeds vaker terugkomen in Nederlandse badkamers.

Lees verder