Verwarmingen

Met een verwarming in de badkamer zorg je voor de juiste, aangename temperatuur terwijl je heerlijk ontspant. De verwarmingen van Sanidirect zijn er in talloze designs: groot, klein, glad, geribbeld, rechthoekig, plat tegen de muur of halfrond. Dankzij de vele mogelijkheden voor het kiezen van een verwarming is er altijd een geschikt model voor jouw badkamer. Designradiatoren, handdoekradiatoren en vloerverwarming; je vindt het in het uitgebreide assortiment van Sanidirect.

Wil jij extra inspiratie opdoen? Vraag dan het gratis magazine aan of bekijk onze complete badkamers.

Beste verwarming deals

Handdoekradiatoren voor iedere badkamer

iets is fijner dan na het douchen of badderen een warme handdoek om jezelf heen te slaan. Het perfecte hulpmiddel hierbij is een handdoekradiator. Deze is speciaal ontwikkelt om je droge handdoeken aan op te hangen en te verwarmen. Maar let op, het is enkel een verwarmer en geen droger. Hang hier geen natte handdoeken aan, hierdoor kan de radiator gaan roesten. Wil je weten hoeveel Watt jouw handdoekradiator nodig heeft? Bereken eerst het aantal kubieke meters van je badkamer: lengte x breedte x hoogte van de ruimte. Vermenigvuldig het aantal kubieke meters met 93. Dit is het aantal Watt dat per kubieke meter nodig is om je badkamer ongeveer 24°C te laten worden.

Nieuw: elektrische radiatoren

Wil je meer luxe in de badkamer? Kijk dan eens naar onze elektrische radiatoren. Hiervoor heb je alleen een stopcontact nodig en de badkamer is razendsnel verwarmd, ideaal als je meteen na thuiskomst wil douchen of als het winter is! Naast het gemak waarover deze elektrische radiatoren beschikken, hebben ze ook over extra functies zoals een open raam detector en een klokprogramma. Een open raam detector zorgt ervoor dat je minder verstookt door op tijd te ontdekken of er een raam openstaat. Is dit het geval? Dan wordt de temperatuur automatisch aangepast. Met een klokprogramma stel je de temperatuur in voor overdag en aan het eind van de avond gaat hij automatisch over naar de nachtstand, bijvoorbeeld met een temperatuur van 15 graden.

Een design radiator als eyecatcher

Geef de badkamer naast warmte ook een stijlvolle sfeer met een design radiator. Deze hebben een unieke uitstraling en vallen bij binnenkomst direct op. De design radiatoren zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en kleuren zoals zwart, wit, rood, blauw en grijs. Het is belangrijk dat een designradiator niet of nauwelijks in contact komt met water, dit voorkomt roestplekken op de verwarming. Een design radiator is de perfecte verwarming om meer kleur, sfeer en authenticiteit aan de badkamer toe te voegen.

Extra comfort dankzij vloerverwarming

Voorkom ijskoude voeten met behulp van een warme vloer in de badkamer, ook wel vloerverwarming genoemd. Vloerverwarming in de badkamer is vaak een aanvulling op een radiator. Wanneer je hiervoor kiest, worden er hele dunne verwarmingsmatten in de lijmlaag onder je tegels geplaatst. Je kunt deze matten op maat maken waardoor deze in iedere ruimte gelegd kunnen worden. Vervolgens kun je met een meegeleverde klokthermostaat zelf de temperatuur instellen. In onze winkel leggen we je graag meer uit over de voordelen van vloerverwarming en geven we in een professioneel badkamer ontwerp aan waar je het beste vloerverwarming kunt plaatsen.

Bekijk alle radiatoren in de winkel

Maak jij je al warm voor het kopen van een radiator? Kom langs in de winkel en bekijk ze allemaal! Onze adviseurs staan voor je klaar voor het beste advies. Sanidirect laat je niet in de kou staan.

Bezoek één van onze badkamer winkels!

Inspiratie voor jouw verwarming

Verwarm de badkamer in stijl

Verwarm de badkamer in stijl

Radiatoren zorgen niet alleen voor de juiste temperatuur in jouw badkamer, maar kunnen ook heel stijlvol zijn. Wij lichten hier een paar modellen uit onze collectie voor je uit.

Lees verder
Met een toilet radiator zit je er warmpjes bij

Met een toilet radiator zit je er warmpjes bij

Vanuit je warme bed naar een toilet op temperatuur. Dankzij een toilet radiator zit je in de winter niet meer rillend op de wc-bril.

Lees verder