Verwarmingen

Met de verwarming zorg je voor een aangename temperatuur in de badkamer. Groot, klein, glad, geribbeld, rechthoekig, plat tegen de muur of halfrond: er bestaan tegenwoordig talloze opties voor een verwarming. De grote hoeveelheid keuze aan verschillende soorten verwarmingen bij Sanidirect garandeert je van een geschikt model voor jouw situatie. Designradiatoren, handdoekradiatoren en vloerverwarming, je vindt het in het uitgebreide assortiment van Sanidirect. Bekijk de producten hier of scroll verder naar beneden voor meer informatie over de mogelijkheden.

Wil jij extra inspiratie opdoen? Vraag dan het gratis magazine aan of bekijk onze complete badkamers.

Beste verwarming deals

Een aangenaam klimaat in jouw badkamer

Niets is zo vervelend als een koude badkamer na een heerlijk warme douche. Nadat je lekker bent opgewarmd in de douche zorgt een koude badkamer(vloer) voor een onaangenaam verschil in temperatuur. Een verwarming zorgt ervoor dat de badkamer verwarmd is, waardoor dit niet langer een probleem is. Een radiator verwarmd de gehele ruimte, terwijl een vloerverwarming voor een verwarmde vloer zorgt. Wil je weten welk type verwarming jij nodig hebt om de betreffende ruimte te verwarmen? Kom dan eens langs in de winkel, wij adviseren je hier graag in!

Stijlvolle warmte

De designradiatoren van Sanidirect zorgen niet alleen voor een aangename temperatuur in de badkamer, maar zorgen ook voor een stijlvolle toevoeging. De designradiatoren zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en kleuren, zodat er altijd een model tussen zit dat past bij de stijl van jouw badkamer. Daarnaast vind je in ons assortiment ook handdoekradiatoren. Op deze radiatoren kun je droge handdoeken hangen zodat je geniet van een warme handdoek na een douchebeurt. Let op: de radiatoren zijn niet geschikt voor het drogen van natte handdoeken, hierdoor kan de radiator beschadigen.

Inspiratie voor jouw verwarming

Verwarm de badkamer in stijl

Verwarm de badkamer in stijl

Radiatoren zorgen niet alleen voor de juiste temperatuur in jouw badkamer, maar kunnen ook heel stijlvol zijn. Wij lichten hier een paar modellen uit onze collectie voor je uit.

Lees verder
Met een toilet radiator zit je er warmpjes bij

Met een toilet radiator zit je er warmpjes bij

Vanuit je warme bed naar een toilet op temperatuur. Dankzij een toilet radiator zit je in de winter niet meer rillend op de wc-bril.

Lees verder