Jij bent weer van harte welkom in onze showroom! Maak direct een afspraak.

Badkamer Ceta

Badkamer Ceta

Badkamer Ceta is één van onze modernste badkamers. Dit komt omdat deze complete badkamer voorzien is van veel populaire items. Bekijk bijvoorbeeld het luxe vrijstaande bad aangevuld met een prachtige zwarte vrijstaande badkraan. Deze badkraan combineert mooi bij de inbouw regendouche in dezelfde kleur. Die weer hangt in de doucheruimte met zwarte profielen en grepen. Eén en al klasse!

  • Luxe vrijstaand bad
  • Ruime moderne douchecabine
  • Betonlook badmeubel

Speelse hexagon tegels

Hexagon tegels zijn een echte trend en daarom vind je ook deze zeshoekige tegeltjes terug in badkamer Ceta. Hexagon tegels hebben een speels karakter en geven de ruimte een mooie uitstraling. Ben jij hier ook fan van? Kom dan langs in onze winkel en bekijk deze badkamer in het echt.

Waar bestaat deze badkamer uit?

Deze complete badkamer bestaat uit alles wat je nodig hebt. Het betongrijze badmeubel is voorzien van twee zwarte kranen waarboven een ruime spiegelkast hangt. Veel opbergruimte dus! De ruime douchecabine past hier perfect bij dankzij de zwarte greep en stablisatiestang. Wil je liever in bad? Dan biedt het vrijstaande bad al het comfort waar je naar op zoek bent. Combineer het bad met een houten badplank zodat je alles binnen handbereik hebt.

 

 

8.619,-
Badmeubel met spiegel 3147 2008
Doucheruimte 2391 1757
Bad met badkraan 3942 2586
Radiator met aansluitset 1167 818
Sunshower Duo 1450

Benieuwd hoe deze badkamer in jouw ruimte staat?

Start 3D tool Plan gratis adviesgesprek