Jij bent weer van harte welkom in onze showroom! Bekijk onze mogelijkheden.

Franchisenemers gezocht

Sanidirect is de snelst groeiende sanitairwinkel van Nederland en daarom staan er regelmatig vacatures open. Wil jij bij onze jonge en inspirerende organisatie horen en ook iedere dag je best doen om onze klanten blij te maken met een nieuwe badkamer of toiletruimte? Dan is het franchise ondernemerschap wellicht iets voor jou!

Over Sanidirect

Sanidirect is een vernieuwende omnichannel organisatie en heeft naast 25 showrooms ook een webshop. Online en in de showrooms verkopen we complete badkamers en toiletruimtes en los sanitair van kwalitatieve A-merken die we uit voorraad kunnen leveren. Sanidirect is onderdeel van De Mandemakers Groep en dit heeft als voordeel dat alle randzaken, zoals logistiek, service, bouw en inrichting van de showrooms, centraal wordt geregeld. Het hoofdkantoor in Waalwijk heeft al 35 jaar ervaring met 28 andere woonformules en 250 winkels.

Wat mogen klanten van Sanidirect verwachten?

Bij Sanidirect krijg je als klant direct de laagste prijs: er is geen onderhandeling meer nodig. Dit betekent dat transparantie bij Sanidirect hoog in het vaandel staat. Wij zijn helder over onze prijzen en klanten krijgen de ruimte om over hun beslissing na te denken. Daarnaast zijn wij oplossingsgericht: wij denken met de klant mee en helpen hen bij het realiseren van hun droombadkamer.

Wat verwachten wij van jou?

Passie voor het verkopen én sanitair is erg belangrijk als franchiser. Daarnaast draag je de verantwoordelijkheid over de winkel en het behalen van de omzet doelstellingen. Als franchiser heb je de vrijheid om zelf dingen te ondernemen om zo meer sanitair te verkopen. Je krijgt de leiding over een gezellig klein team en samen zorg je ervoor dat zowel de instore als outstore er altijd netjes bij staan. Dagelijks ben je bezig met het trainen van je medewerkers en zorg je voor foutloze bestellingen.

Hoe werkt het?

Samen met Sanidirect Nederland wordt een BV gevormd, waardoor voor de startende ondernemer het risico beperkt is en de kansen maximaal. Het franchiseconcept van Sanidirect is hiermee uitermate geschikt voor goede verkopers of mensen die nu bedrijfsleider zijn en die graag hun inspanningen beter en/of breder beloond zien.

Pak direct je kans!

Heb jij interesse in het franchise ondernemerschap bij Sanidirect? Solliciteer direct of mail voor meer informatie naar info@sanidirect.nl.

De Sanidirect Franchise vacature is ook te vinden op De Nationale Franchise Gids.