Baden

Baden zijn in alle soorten en maten verkrijgbaar in het assortiment van Sanidirect. Van groot tot klein, modellen die ruim genoeg zijn voor twee personen of om heerlijk alleen van te genieten: er bestaan veel verschillende soorten baden. Ook qua vormgeving is er keuze in overvloed. Bekijk de mogelijkheden hier in de webshop en profiteer van direct de laagste prijs!

Wil jij extra inspiratie opdoen? Vraag dan het gratis magazine aan of bekijk onze complete badkamers.

Beste bad deals

Een ontspannen bad

Of je nu graag alleen of samen geniet van een ontspannen bad, bij Sanidirect vind je altijd een geschikt model en formaat voor jouw badkamer. Het assortiment bestaat uit diverse baden, zoals hoekbaden, vrijstaande baden en instapbaden. In iedere subcategorie vind je diverse modellen van verschillende badkamermerken. De keuze is enorm waardoor er gegarandeerd een geschikt model voor jouw badkamer te vinden is in het assortiment van Sanidirect. Daarnaast zijn er ook verschillende formaten verkrijgbaar, die je kiest afhankelijk van de grootte van jouw badkamer.

Voor welke stijl kies jij?

Naast het juiste formaat is het ook belangrijk om te kiezen voor een bad in de stijl die past bij jouw badkamer. Of je nu een klassieke, moderne of industriële badkamer hebt, hier vind je altijd een model dat aansluit bij een van deze stijlen. Een bad op pootjes heeft bijvoorbeeld een zeer klassieke uitstraling, wat perfect aansluit bij de landelijke stijl. Een strak inbouwmodel past meerdere stijlen, zoals een moderne of design badkamer. De vorm, kleur en eventuele details bepalen de uitstraling van het bad en daarmee ook grotendeels van de badkamer.

Inspiratie voor jouw bad

Uitgelicht: het materiaal Solid Surface

Uitgelicht: het materiaal Solid Surface

Solid Surface is de laatste jaren ontzettend populair geworden in de Nederlandse badkamers. Dit materiaal heeft een aantal bijzondere eigenschappen en voordelen.

Lees verder
Bad en douche in één: de perfecte oplossing

Bad en douche in één: de perfecte oplossing

Douchen in bad is dé perfecte oplossing als je niet kunt kiezen tussen een douche of een bad. Bij zowel een douche als een bad komen voor- en nadelen kijken. Een goede middenweg is douchen in bad.

Lees verder