Onze winkels zijn open, we houden de ontwikkelingen rondom het coronavirus scherp in de gaten | lees meer

Plan een afspraak voor persoonlijk sanitairadvies

Op zoek naar sanitair voor je badkamer of toilet? Wij helpen je graag bij het maken van de juiste keuze! Maak een afspraak in de dichtstbijzijnde showroom en stel al je vragen. Onze adviseurs nemen ruim de tijd om je te voorzien van persoonlijk advies. Vul in dit formulier alle gegevens in en maak gemakkelijk en snel een afspraak!

Goed om te weten: onze winkels hebben alle maatregelen getroffen, waardoor wij kunnen garanderen dat jij veilig langs kunt komen. 

  • Geheel vrijblijvend
  • Persoonlijk en gratis advies
  • Kies zelf direct een tijdstip en datum

Wat kan je verwachten bij een afspraak?

Dat we tijd reserveren in 1 van onze 25 winkels om je uitgebreid te informeren en te inspireren. Wij maken gratis en vrijblijvend inspirerende tekeningen van je nieuwe badkamer. We leggen onze sanitairproducten uit, laten je de kwaliteit van onze tegels en sanitair ervaren en tonen je onze ruime collectie in sanitair merken! Dus maak nu een afspraak en laat je GRATIS en vrijblijvend informeren en inspireren over wat Sanidirect jou te bieden heeft!

Buiten reguliere openingstijden een afspraak plannen?

Bij Sanidirect kun je nu ook een afspraak maken op een tijdstip wanneer het jou uitkomt. Eventueel ook buiten onze reguliere openingstijden. Neem hiervoor contact op met de desbetreffende winkel.

Info en telefoonnummers winkels

Gepast advies op gepaste afstand

Stel je je bezoek aan de winkel liever uit? Dat begrijpen wij volledig! Daarom bieden wij vanaf nu ook een online adviesgesprek aan. Gepast advies op gepaste afstand. Waar en wanneer het jou uitkomt!

Online advies op afstand