Afspraak maken

Plan een afspraak voor persoonlijk sanitair advies

Wij nemen graag ruim de tijd om jou te helpen met het maken van de juiste keuzes. Bekijk alle voorbeeld badkamers, ontvang een professioneel badkamer ontwerp en stel al jouw vragen over sanitair.

Maak eenvoudig een afspraak, op een dag en tijdstip dat het jou uitkomt. Tip: zorg dat je er snel bij bent!

Wij geven je graag advies tijdens een afspraak

 • Bekijk al onze voorbeeld badkamers en toiletruimtes en doe inspiratie op
 • Maak een 3D moodboard en ontdek de ideale kleurcombinaties
 • Ontvang een 3D badkamer ontwerp met de ideale indeling
 •            

Liever niet naar de winkel? Onze specialist komt bij jou thuis!

Wij begrijpen het goed als je liever niet naar de winkel komt. Daarom komt onze specialist ook graag bij jou thuis! Wij meten de ruimte op en adviseren de ideale indeling. Ook nemen wij kleurstalen mee van meubels en tegels. Neem hiervoor telefonisch contact op met de dichtstbijzijnde winkel.

Winkels en telefoonnummers

Hoe ziet jouw afspraak bij Sanidirect eruit?

Tijdens een adviesgesprek vertellen wij je graag wat de mogelijkheden zijn binnen jouw ruimte, indeling en wensen. Zo weet je zeker dat je de beste keuzes maakt!

 1. We luisteren naar jouw badkamer wensen

  We nemen ruim de tijd om je te helpen met het maken van die keuzes. Zowel qua design, als qua functionaliteit. Wat vind je mooi? Welke interieurstijl past bij jou? Maar ook: hoe ga je de ruimte gebruiken? Kom je bijvoorbeeld graag tot rust in bad? En met hoeveel personen deel je de badkamer?

 2. We maken een rondje door de showroom

  We doen samen een ‘rondje showroom’ om de badkamers en verschillende producten te bekijken. Zo helpen we je met het samenstellen van een eigen moodboard en het kiezen van de juiste producten daarbij.

 3. Badkamerontwerp

  Vervolgens tekenen we, aan de hand van de afmetingen van de ruimte, de badkamer of toiletruimte in 2D of 3D. Natuurlijk gaan we hierbij voor het zo optimaal mogelijk benutten van de ruimte. Ook houden we zorgvuldig rekening met het leidingwerk.

 4. Budgetvoorstel

  Na afloop van het gesprek ontvang je van ons een vrijblijvende offerte voor de badkamer of toiletruimte. Dan weet je direct waar je aan toe bent!

Checklist: zo bereid je je voor

Tijdens een adviesgesprek vertellen wij je graag wat de mogelijkheden zijn binnen jouw ruimte, indeling en wensen. Zo weet je zeker dat je de beste keuzes maakt!

 • Neem de afmetingen of plattegrond van jouw badkamer of toiletruimte mee.
 • Doe alvast inspiratie op! Dit magazine helpt je op weg. En ook ons Pinterest account staat vól mooie plaatjes.
 • Maak een paar foto’s van de ruimte. Zo kunnen wij rekening houden met lichtinval of speciale elementen, zoals een openslaande deur.
 • Denk alvast na over de planning en wie de installatie gaat verzorgen.
 • Voel je creativiteit opborrelen? Maak een moodboard van je favoriete producten, stijlen en kleuren en neem het mee naar de winkel!