Direct wat je zoekt, direct de laagste prijs

Winkels Wat kost je badkamer?

Klantenservice

Bij onze klantenservice kun je altijd terecht. Natuurlijk kun je voor vragen ook in de winkel terecht. Ons telefoonnummer kun je altijd bellen. 0416 - 675671

Openingstijden klantenservice
Maandag 08:30 - 17:30
Dinsdag 08:30 - 17:30
Woensdag 08:30 - 17:30
Donderdag 08:30 - 17:30
Vrijdag 08:30 - 17:00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Contact

Via dit telefoonnummer kun je ons bereiken. Je krijgt dan een deskundig persoon aan de telefoon. 

0416 - 675671

Daarnaast kan het altijd via het mailformulier of met de vestigingen.

Stuur een e-mail

Direct Garantie

De kopende partij heeft de verplichting om de geleverde producten zo snel mogelijk na ontvangst te inspecteren. Een eventuele klacht met betrekking tot de hoeveelheid geleverde producten dient binnen 2 dagen na aflevering per email aan Sanidirect te worden bericht.

Bij gebreke waarvan de op de afleverbon genoemde hoeveelheden dwingend bewijs tegen de koper opleveren. Sanidirect biedt op het verkochte artikel altijd de garantiebepalingen, welke ter zake door haar leverende partijen worden bepaald.

Meer over garantie >>

Retouren

Je hebt als klant altijd de mogelijkheden om binnen 14 dagen na ontvangst van de goederen, zonder opgaaf van reden, het gekochte artikel aan Sanidirect.nl retour te zenden.

Retourzendingen worden echter slechts geaccepteerd indien het product compleet, onbeschadigd, ongebruikt, in de originele verpakking, voldoende gefrankeerd, alsmede de plastic verzegeling op de verpakking niet is verbroken geretourneerd wordt.

Meer over retouren >>