Retourneren

Ben je onverhoopt toch niet helemaal tevreden met je bestelling en wil je deze retourneren? Lees dan hier wat de mogelijkheden zijn.

Het retourproces bij een online bestelling via de webshop

Wanneer je als consument via de webshop je bestelling hebt geplaatst, krijg je na ontvangst van je bestelling 14 dagen bedenktijd. Binnen deze 14 dagen kun je via het contactformulier aangeven dat je je bestelling retour wilt sturen (zonder opgaaf van reden). De producten moeten binnen 30 dagen na ontvangst zijn terug gestuurd.

Wil je (een deel van) de bestelling retour sturen? Volg dan de volgende stappen:

  1. Vul het contactformulier in en geef bij het onderwerp aan dat het gaat om het retourneren van een online bestelling.
  2. Verpak je bestelling zoveel mogelijk in originele staat, ongebruikt en onbeschadigd met alle geleverde toebehoren. Is dit niet het geval, dan hebben wij het recht om het geretourneerde artikel niet te accepteren.
    Graag ontvangen wij bij je retourpakket ook (een kopie van) je verzendbevestiging zodat wij je retour foutloos kunnen verwerken.
  3. Stuur de bestelling terug. Dit kan op twee manieren:
    PostNL: wanneer je bestelling met PostNL is geleverd, kun je deze ook via PostNL weer terug sturen naar de Van Harenstraat 1 in Waalwijk, 5145 RH. De kosten die hierbij komen kijken zijn voor eigen rekening.
    Ophalen door onze chauffeurs: wanneer je bestelling door onze eigen chauffeurs geleverd is, kun je in het retourformulier aangeven dat je je retour ook weer wilt laten ophalen. Onze klantenservice neemt vervolgens contact met je op om een datum af te spreken. De kosten voor het ophalen bedragen 5% van het netto verkoopbedrag van het desbetreffende artikel.
  4. Het geld wordt binnen 5 werkdagen na ontvangst en verwerking van de geretourneerde producten teruggestort op het rekeningnummer dat in het retourformulier is ingevuld. Soms gebeurt dit zelfs binnen één dag.

Herroepingsformulier

Uitgesloten voor retour

Als het product gebruikt, beschadigd of incompleet is, hebben wij het recht om het geretourneerde artikel niet te accepteren. Ook maatwerk producten mogen niet retour gestuurd worden. Daarnaast zijn diensten, zoals montage, ook uitgesloten voor retour.

De retourvoorwaarden in de winkel

Wanneer je in de winkel je producten gekocht hebt, is het niet meer mogelijk om deze te retourneren.