Montage voor de badkamer

Bij Sanidirect vind je jouw droombadkamer. Ook voor de montage van je badkamer ben je bij ons aan het juiste adres. Met een badkamer inclusief montage, weet je zeker dat alles vakkundig gemonteerd en geïnstalleerd wordt. Alleen dan kun je écht genieten van jouw nieuwe droombadkamer.

Vind je complete badkamer bij Sanidirect

Vind je het een uitdaging om de juiste meubels en het juiste sanitair te kiezen, die ook nog allemaal bij elkaar passen? Bij Sanidirect beschikken we over een breed aanbod complete badkamers. Hier kun je een badkamer van A tot Z aanschaffen. Dankzij het ruime assortiment met badkamers in verschillende stijlen vind je bovendien altijd een badkamer die bij jou past. Toch niet helemaal een badkamer naar wens gevonden? Dat is ook geen probleem, want er zijn talloze variaties mogelijk. Nog een voordeel: het sanitair is uit voorraad leverbaar! Ontdek het zelf en kom langs!

Maak een afspraak

Inclusief montage en installatie

Het laatste onderdeel van een nieuwe badkamer: de montage. Terwijl jij al staat te dromen van jouw prachtige nieuwe badkamer, moet deze eerst gemonteerd worden. Dat is een lastige, maar belangrijke klus. Bij de installatie en montage van een badkamer kunnen snel fouten worden gemaakt als deze taak niet wordt uitgevoerd door een specialist. Daarom is het mogelijk dat Sanidirect deze taak van je over neemt, zodat jij zeker weet dat jouw badkamer goed geïnstalleerd wordt. Sanidirect werkt uitsluitend samen met vakkundige en professionele installateurs en monteurs. Jouw badkamer laten monteren en installeren door een specialist bespaart bovendien een hoop tijd, waardoor jij nog sneller geniet van jouw nieuwe badkamer. Lees hier meer over een badkamer verbouwing.

Wat zijn de kosten voor een montage?

De badkamer montagekosten zijn afhankelijk van diverse factoren. Denk hierbij aan bijvoorbeeld het formaat van de badkamer; een grote badkamer monteren kost meer tijd dan een kleine badkamer. Daarnaast is het gekozen sanitair ook veel bepalend voor de uiteindelijke kosten, bijvoorbeeld wel of geen toilet, een bad of een douche. Ben je benieuwd naar de kosten voor de montage? Kom dan gerust langs, de medewerkers in de winkel hebben alle tijd om jou te woord te staan. Benieuwd naar de kosten van jouw badkamer? Maak dan gebruik van onze handige budgetplanner. Aan de hand van jouw keuzes aan onder andere sanitair, meubels en formaat van de badkamer, berekent de budgetplanner de totale kosten.

Plan een afspraak in de showroom

Wil jij de montage en installatie van jouw nieuwe badkamer overlaten aan onze professionele monteurs en installateurs? Dan vertellen wij hier graag meer over in de winkel. Ook kunnen wij dan uitleg geven over de montagekosten. Maak van tevoren online een afspraak zodat de adviseurs alle tijd hebben jouw vragen te beantwoorden en met je mee te denken.