Montage voor de badkamer

Bij Sanidirect ben je aan het juiste adres om jouw droombadkamer te verwezenlijken, inclusief vakkundige montage. Wanneer je kiest voor een complete badkamer inclusief montage, kun je erop vertrouwen dat alle elementen professioneel geïnstalleerd worden. Alleen dan kun je optimaal genieten van je nieuwe droombadkamer.

Voordelen van montage via Sanidirect

 • Ervaren, deskundige monteurs met een uitgebreide achtergrond
 • Geniet van een garantie van drie jaar op de installatie van sanitair
 • Rustig genieten van je zorgeloos geïnstalleerde badkamer

Inclusief montage en installatie

Het laatste onderdeel van een nieuwe badkamer: de montage. Terwijl jij al staat te dromen van jouw prachtige nieuwe badkamer, moet deze eerst gemonteerd worden. Dat is een lastige, maar belangrijke klus. Bij de installatie en montage van een badkamer kunnen snel fouten worden gemaakt als deze taak niet wordt uitgevoerd door een specialist. Daarom is het mogelijk dat Sanidirect deze taak van je over neemt, zodat jij zeker weet dat jouw badkamer goed geïnstalleerd wordt. Sanidirect werkt uitsluitend samen met vakkundige en professionele installateurs en monteurs. Jouw badkamer laten monteren en installeren door een specialist bespaart bovendien een hoop tijd, waardoor jij nog sneller geniet van jouw nieuwe badkamer. Lees hier meer over een badkamer verbouwing.

Hoe werkt het?

Het monteren van een badkamer is een complex project dat verschillende stappen en vaardigheden vereist. Hier is een stappenplan voor de montage van een badkamer.

 
1

Stap 1: advies en ontwerp

 • Meet je badkamer zorgvuldig
 • Verzamel inspiratie voor jouw droombadkamer.
 • Bepaal je budget, gebruik hiervoor onze budgetplanner.
 • Begin met een afspraak in een Sanidirect winkel bij jou in de buurt
Badkamer inrichten
 
 
2

Stap 2: inmeten en ontwerpen

 • Samen met de badkameradviseur maak je je ontwerp van de toekomstige badkamer
 • Plan een inmeetafspraak in met de monteur
Badkamer inrichten
 
 
3

Stap 3: ontvang een montageplan met de prijs

 • Hier wordt de technische haalbaarheid van de nieuwe badkamer besproken
 • De kosten van de badkamer montage worden hier duidelijk
Badkamer inrichten
 
 
3

Stap 4: afbouw en levering

 • Verwijder oude badkamerelementen, inclusief tegels en sanitair (in overleg met de monteur doe je dit zelf of laat je dit doen)
 • De producten worden geleverd door onze eigen chauffeurs
Badkamer betegelen
 
 
5

Stap 5: installatie en afwerking

 • De professionele installatie vindt plaats
 • Bekijk hoe iedere dag jouw badkamer weer een stapje dichterbij jouw droombadkamer komt
Ontwerp opslaan en delen

Wat zijn de kosten voor een montage?

De badkamer montagekosten zijn afhankelijk van diverse factoren. Denk hierbij aan bijvoorbeeld het formaat van de badkamer; een grote badkamer monteren kost meer tijd dan een kleine badkamer. Daarnaast is het gekozen sanitair ook veel bepalend voor de uiteindelijke kosten, bijvoorbeeld wel of geen toilet, een bad of een douche. Ben je benieuwd naar de kosten voor de montage? Kom dan gerust langs, de medewerkers in de winkel hebben alle tijd om jou te woord te staan. Benieuwd naar de kosten van jouw badkamer? Maak dan gebruik van onze handige budgetplanner. Aan de hand van jouw keuzes aan onder andere sanitair, meubels en formaat van de badkamer, berekent de budgetplanner de totale kosten.

Toilet montage? Ook dat is mogelijk!

Bij Sanidirect gaan we verder dan alleen de installatie van complete badkamers. We bieden je ook de mogelijkheid om jouw toiletruimte te vernieuwen of zelfs beide projecten te combineren voor een totale badkamer- en toiletrenovatie. Een stijlvolle en functionele upgrade van jouw toiletruimte, inclusief montagekosten, kan jouw woning een frisse impuls geven. Onze professionele diensten kunnen zowel toiletmontage als badkamerrenovatie toepassen, met heldere prijsinformatie voor een nieuw toilet inclusief montage. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor een afspraak en ontdek hoe wij jouw droombadkamer en droomtoiletruimte kunnen maken!

Plan een afspraak in de showroom

Wil jij de montage en installatie van jouw nieuwe badkamer overlaten aan onze professionele monteurs en installateurs? Dan vertellen wij hier graag meer over in de winkel. Ook kunnen wij dan uitleg geven over de montagekosten. Maak van tevoren online een afspraak zodat de adviseurs alle tijd hebben jouw vragen te beantwoorden en met je mee te denken.

Veelgestelde vragen

De kosten van een badkamer inclusief montage bij Sanidirect starten bij €7.000. Dit is voor de basiswerkzaamheden, zoals het aanpassen van het leidingwerk, het betegelen en het monteren van het sanitair. De kosten lopen op afhankelijk van het aantal m² en de extra installatie werkzaamheden. We maken vooraf een montageplan met alle kosten, zodat je weet waar je aan toe bent. Enkel bij onvoorziene omstandigheden kunnen de kosten nog verhoogd worden.
Sanidirect werkt samen met ervaren installateurs die wekelijks meer dan 100 badkamers monteren. Om de kwaliteit van onze montages te waarborgen, hebben we 7 projectbegeleiders in dienst die regelmatig controleren of alles naar wens verloopt. Zo kan jij jarenlang genieten van jouw nieuwe badkamer.
Bij Sanidirect monteren we ook enkel toiletruimtes. Vraag in onze winkels naar de mogelijkheden!
We maken samen een montageplan met alle werkzaamheden. Wil je extra's, zoals een verlaagd plafond of extra stroompunt? Dat is vaak mogelijk. Bespreek dit met de installateur.
FAQ

Vind je complete badkamer bij Sanidirect

Vind je het een uitdaging om de juiste meubels en het juiste sanitair te kiezen, die ook nog allemaal bij elkaar passen? Bij Sanidirect beschikken we over een breed aanbod complete badkamers. Hier kun je een badkamer van A tot Z aanschaffen. Dankzij het ruime assortiment met badkamers in verschillende stijlen vind je bovendien altijd een badkamer die bij jou past. Toch niet helemaal een badkamer naar wens gevonden? Dat is ook geen probleem, want er zijn talloze variaties mogelijk. Nog een voordeel: het sanitair is uit voorraad leverbaar! Ontdek het zelf en kom langs!

Maak een afspraak

montage badkamer