Hotel chique badkamer: luxe en comfort

Hotel chique badkamer: luxe en comfort

Het gevoel alsof je in een hotel wakker wordt ‘s ochtends, dat wil iedereen toch? Exact dat gevoel krijg je wanneer je kiest voor de badkamerstijl hotel chique. Een hotel chique badkamer straalt luxe en comfort uit. De perfecte plek om wakker te worden tijdens je dagelijkse ochtendroutine. En in de avond natuurlijk een fijne ruimte om even tot rust te komen. Wij vertellen je hier graag alles over!

Moodboards hotel chique badkamer: warme kleuren en chique materialen

Een hotel chique badkamer wordt gekenmerkt door warme kleuren en chique materialen. Onderstaande moodboards geven een goede impressie van de mogelijkheden! Wil je ook een 3D moodboard maken om tot de ideale kleurcombinatie te komen? Kom dan langs in de winkel en combineer diverse tegels, kranen en kleurstalen met elkaar.

+
Ben Lavion Wastafelmengkraan Geborsteld Koper
+
Saniselect Opzetwastafel rond Ø 40x12 cm natuursteen
+
Ben Lavion Wastafelmengkraan Geborsteld Messing

Marmeren tegels

In deze badkamerstijl voeren rijke materialen de boventoon en dit zie je zeker terug in de tegels. Zo komen marmerlook tegels perfect tot hun recht. Marmerlook tegels hebben dankzij de unieke aderstructuur een luxe uitstraling. Je hebt hierbij keuze uit diverse uitvoeringen. Zo kun je kiezen uit zowel witte als zwarte marmeren tegels. Of ga voor een combinatie van wit met zwart, dit zorgt voor een mooi contrast!

+
Ben Mandana wastafelkraan draaibaar Gestructureerd Zwart
+
Ben Meteora douchecabine 100x100x200cm rechtsdraaiend zwart
+
Ben Segno Wandcloset Segno Dual Mat Wit Xtra Glaze
Bang dat een marmer tegel druk oogt? Er zijn veel varianten in ons assortiment die een hele rustige aderstructuur hebben.

A touch of gold

De luxe uitstraling bij een hotel chique badkamer creëer je door gouden details toe te voegen. Denk hierbij aan gouden kranen en accessoires. Daarnaast kun je ook kiezen voor een spiegel met gouden rand of een badkamerlamp met gouden details. Je bepaalt zelf tot hoever je deze kleur wilt doorvoeren, of dit nu heel subtiel is of je hier juist mee wilt uitpakken.

+
Grohe Euphoria XXL Douchesysteem 310 met Thermostaat Cool Sunrise Geborsteld
Gouden wastafelkraan

Ensuite badkamer: slaapkamer en badkamer in één

Tegenwoordig zie je het steeds meer: ensuite badkamers. Hierbij is de slaapkamer samengevoegd met de badkamer. Je krijgt één grote ruimte met een prachtige royale uitstraling. Dit samengesmolten vertrek heeft bovendien ook praktische voordelen. Zo houdt je meer loopruimte over. Let hierbij wel op dat je de douche en het toilet niet voor het raam plaatst, je hoeft dan niet iedere keer het raam te verduisteren als je wat privacy wilt. Met een extra wandje los je dit eenvoudig op. Wij geven je graag meer tips over de badkamerindeling.

Ensuite badkamer

Vrijstaand bad

Een item dat je vaak terugziet in een hotel chique badkamer is een vrijstaand bad. Dit bad staat los in de ruimte en wordt gecombineerd met een mooie vrijstaande badkraan. Super mooi, maar let er goed op of je hier genoeg ruimte voor hebt. Een vrijstaand bad neemt namelijk extra ruimte in beslag. Twijfel je? Bekijk dan onze halfvrijstaande baden. Deze hebben dezelfde luxe uitstraling, maar omdat deze tegen de wand geplaatst worden, nemen ze minder ruimte in beslag.

+
Ben Lavion Badmengkraan vrijstaand vloermontage Geborsteld Nickel
+
Ben Lavion Badmengkraan vrijstaand vloermontage Geborsteld Nickel

Extra luxe toevoegingen

En wanneer je echt all in gaat, voeg dan ook technische snufjes toe. Denk hierbij aan een draadloze muziek installatie, een bad met wellness functie of een XXL regendouche. Maak de badkamer af met luxe handdoeken en je hotel chique badkamer is helemaal af! Gegarandeerd genieten! Wil je meer tips? Kom dan naar onze winkel, wij vertellen je er graag alles over! Benieuwd naar andere badkamerstijlen? Bekijk dan onze complete badkamers.

Maak een afspraak