Jij bent weer van harte welkom in onze showroom! Maak direct een afspraak.

Badkamer Capri

Badkamer Capri

Badkamer Capri is een stijlvolle badkamer met daarin al het sanitair wat je nodig hebt. De eyecatcher in deze badkamer is het eiken badkamermeubel met een ronde waskom en een mooie RVS inbouw wastafelkraan. De waskom straalt luxe uit en geeft je een echt wellness gevoel. Daarnaast is het badmeubel voorzien van één lade, wat er erg ruimtelijk uitziet.

  • Industriële inloopdouche
  • Eiken badmeubel met luxe waskom
  • Moderne designradiator

Modern & industrieel

Heb je wel eens gehoord van de interieurstijl 'modern industrial'? Dat is precies de stijl waarmee je badkamer Capri kunt beschrijven. De moderne elementen vind je terug in de designradiator, het toilet en de waskom. Strak vormgegeven met een tijdloos design. De grijze tegels en de industriële inloopdouche zorgen daarentegen voor een stoere tegenhanger. Kortom verschillende badkamerstijlen die super mooi met elkaar combineren!

Waar bestaat deze badkamer uit?

De Capri badkamer wordt geleverd met een industriële inloopdouche die voorzien is van een fijne Grohe regendouche. Het Ben Vario badmeubel is compleet met een Grohe inbouwkraan en Villeroy & Boch waskom. Het witte wandcloset met softclose zitting wordt geleverd met een bijpassend inbouwreservoir en bedieningsplaat. Bovendien houdt een mooie witte designradiator de ruimte lekker warm!

4.223,-
Badmeubel met spiegel 2355 1527
Douchecabine 1022 614
Douchekraan 1497 899
Toiletset 1025 675
Radiator met aansluitset 446 277
Accessoires 347 231

Benieuwd hoe deze badkamer in jouw ruimte staat?

Start 3D tool Plan gratis adviesgesprek