Garantie

Het assortiment van Sanidirect bestaat uitsluitend uit producten van hoge kwaliteit, maar het kan natuurlijk voorkomen dat een product niet naar behoren werkt. Daarom heb je bij Sanidirect recht op standaard 3 jaar garantie. Er zijn ook leveranciers die langer garantie bieden, zoals Grohe, Van Heck en Ben Sanitair (5 jaar garantie).

Garantie op fabrieksfouten

Bovenstaande garantiebepaling heeft alleen betrekking op fabrieksfouten. Problemen die ontstaan door onjuist gebruik of enige vorm van slijtage zullen niet in aanmerking komen voor de garantie.

Wat doen bij een defect product?

Wanneer je aanspraak wilt doen op de garantie, kun je contact opnemen met onze klantenservice. Wij adviseren je om een foto te maken van het betreffende product en deze toe te voegen aan het invulformulier. Hiermee kunnen wij meteen zien wat er aan de hand is en sneller met de oplossing komen. De klacht zal binnen dertig dagen worden afgehandeld. Mocht dit door welke oorzaak dan ook niet lukken, dan brengen we je hiervan op de hoogte. Wij zullen het probleem vervolgens zo snel mogelijk behandelen.

Controleer je bestelling zorgvuldig

Controleer je bestelling bij levering of na het afhalen zorgvuldig. Wanneer er iets niet klopt, kan dit binnen 2 dagen gemeld worden. Wij zullen dan zo snel mogelijk met een passende oplossing komen!