Kranen

De kraan is misschien wel één van de meest gebruikte onderdelen in huis. De keuken, badkamer of het toilet is niet compleet zonder een mooie kraan. Sanidirect heeft een breed assortiment met kranen van diverse merken. Bovendien vind je voor iedere ruimte een geschikt model. Ben jij benieuwd naar het aanbod? Bekijk het hier!

Wil jij extra inspiratie opdoen? Vraag dan het gratis magazine aan of bekijk onze complete badkamers.

Beste kraan deals

Een geschikte kraan voor iedere ruimte

Een kraan gebruik je voor verschillende doeleinden. In de keuken, badkamer of op het toilet maak je gebruik van diverse soorten kranen, die van elkaar verschillen wat betreft formaat, model en design. Ook voor de douche en het bad zijn speciale kranen nodig. Daarom heeft Sanidirect een uitgebreid assortiment met voor iedere ruimte diverse mogelijkheden: van wastafelkranen en fonteinkranen tot regendouches en badkranen. Ook qua design vind je bij Sanidirect vrijwel altijd een model dat volledig aansluit bij jouw smaak en wensen. De verschillende soorten kranen zijn onderverdeeld in subcategorieën zodat je doelgericht kunt zoeken naar jouw kraan.

Stijlvolle en praktische kranen

Dankzij het brede aanbod aan diverse merken heb je bij Sanidirect de keuze uit een groot aantal modellen. Zo ben je er zeker van dat je een model vindt dat past bij de stijl van jouw keuken, badkamer of toilet. De kraan lijkt slechts een klein element in de ruimte te vormen, maar het design van de kraan kan een groot verschil maken in de algehele uitstraling van de ruimte. Een kraan is dus niet alleen zeer praktisch voor de toevoer van water, maar is ook een stijlvol element. Of je nu van een moderne, klassieke, industriële of juist landelijke stijl houdt, bij Sanidirect vind je altijd een kraan die bij jou past.

Inspiratie voor jouw kraan

Wil jij een regendouche? Lees hier waar je op moet letten!

Wil jij een regendouche? Lees hier waar je op moet letten!

Een regendouche is een luxe toevoeging aan je badkamer. De grote diameter van de douchekop zorgt voor de ervaring van een zachte stortbui wat een weldadig en ontspannend gevoel geeft.

Lees verder
Upgrade je badkamer met de gekleurde Ben Lavion kranen

Upgrade je badkamer met de gekleurde Ben Lavion kranen

Badkamerkranen kunnen echte blikvangers zijn. Ben Sanitair heeft een collectie gekleurde kranen die meteen opvallen in de badkamer: de Ben Lavion kranen.

Lees verder