Jij bent weer van harte welkom in onze showroom! Maak direct een afspraak.

Badkamer Romero

Badkamer Romero

Badkamer Romero is een sfeervolle badkamer dankzij het natuurlijke kleurgebruik. De beige tegels combineren mooi met het houten badmeubel. Het badmeubel is greeploos, waardoor deze een moderne en strakke uitstraling heeft. Het toilet is gemonteerd tegen een wit betegelde muur waarbij gekozen is voor chromen accessoires. De ruimte oogt hierdoor tijdloos!

  • Sfeervolle uitstraling
  • Geschikt voor kleinere badkamers
  • Zowel douchen als badderen

2-in-1 oplossing: een afgeschuind hoekbad

Heb je een kleine ruimte tot je beschikking, maar wil je toch zowel douchen als badderen? Dan biedt een douchebad de oplossing. Het Ben douchebad uit deze badkamer heeft bovendien een afgeschuinde hoek, waardoor je meer loopruimte overhoudt. De perfecte keuze voor kleine badkamers.

Waar bestaat deze badkamer uit?

Deze kleine badkamer is helemaal compleet en voorzien van alles wat je nodig hebt. Het mooie eiken meubel heeft aluminium greeplijsten en beschikt over een keramische wastafel. De designradiator is uitgevoerd in wit en biedt meer dan voldoende warmte. Het unieke aan deze badkamer is het afgeschuinde bad waarin je zowel kan douchen als badderen. Ook het toilet heeft een compact formaat zodat je voldoende ruimte overhoudt.

4.554,-
Badmeubel met spiegel 2397 1612
Bad met badkraan 1993 1334
Toiletset 1152 693
Radiator met aansluitset 1021 755
Accessoires 227 160

Benieuwd hoe deze badkamer in jouw ruimte staat?

Start 3D tool Plan gratis adviesgesprek