Douches

Een douche is heerlijk om onder te stappen na een lange dag werken of om even tot rust te komen. Bij Sanidirect hebben wij voor iedereen een geschikte douche! Ben je op zoek naar een trendy inloopdouche waar je zo in kan stappen? Of wil je graag een douchecabine die helemaal is afgesloten? Sanidirect biedt allerlei modellen aan, voor in kleinere badkamers of juist grotere badkamers en ook voor iedere portemonnee. Je kunt zelf bepalen welke douche het meest geschikt is voor in jouw badkamer.

Wil jij extra inspiratie opdoen? Vraag dan het gratis magazine aan of bekijk onze complete badkamers.

Beste douche deals

Inloopdouche of douchecabine?

De eerste keus die je moet maken wanneer je op zoek bent naar een nieuwe douche, is of je een douchecabine wilt of een inloopdouche. Beiden hebben zo zijn voor- en nadelen. Een inloopdouche ziet er erg mooi uit terwijl een douchecabine praktischer kan zijn. Een douchecabine is namelijk helemaal afgesloten waardoor je geen last hebt van spatwater. Bovendien houdt een douchecabine de warmte vast, wat ook lekker comfortabel is, helemaal in de winter. Wij geven je graag meer advies in onze winkel!

Maak je douche compleet

Een douche is niet compleet zonder een mooie douchekraan of regendouche. Ook daar kunnen wij je bij Sanidirect bij helpen! Je kunt zelf bepalen wat voor jou het beste bij je douche past. Daarnaast moet het water natuurlijk ook afgevoerd worden en daarvoor heb je een douchegoot of doucheputje nodig. Ook dit vind je in ons uitgebreide assortiment! Bij Sanidirect geloven we in kwaliteit op het gebied van sanitair en daarom worden alleen topmerken verkocht zoals Grohe en Ben Sanitair. Ontdek ons assortiment op de webshop of kom langs in één van onze showrooms.

Inspiratie voor jouw douche

Uitgelicht: zwarte industriële douchewanden

Uitgelicht: zwarte industriële douchewanden

Ben jij fan van een zwarte industriële douchewand en wil je graag weten hoe je dit type product het beste kan combineren? Wij geven je handige tips!

Lees verder
Het reinigen van je douche doe je zo

Het reinigen van je douche doe je zo

Je kent het vast wel: je hebt net de badkamer schoongemaakt en de kalkaanslag in je douche is na een dag al weer te zien. Wij hebben de oplossing!

Lees verder