Douches

Een douche is heerlijk om onder te stappen na een lange dag werken of om even tot rust te komen. Bij Sanidirect hebben wij voor iedereen een geschikte douche! Ben je op zoek naar een trendy inloopdouche waar je zo in kan stappen? Of wil je graag een douchecabine die helemaal is afgesloten? Sanidirect biedt allerlei modellen aan, voor in kleinere badkamers of juist grotere badkamers en ook voor iedere portemonnee. Je kunt zelf bepalen welke douche het meest geschikt is voor in jouw badkamer.

Wil jij extra inspiratie opdoen? Vraag dan het gratis magazine aan of bekijk onze complete badkamers.

Beste douche deals

Een douchecabine of inloopdouche?

Een van de belangrijkste beslissingen bij het samenstellen van jouw nieuwe douche is de keuze tussen een inloopdouche of douchecabine. Niet iedere badkamer is geschikt voor een inloopdouche, omdat je bij deze douche rekening moet houden met spatwater. Desalniettemin is de inloopdouche zeer stijlvol en ook bij kleine badkamers is deze optie zeker te overwegen. Een andere keuze is een douchecabine. Een douchecabine houdt de warmte vast, wat comfortabel is in de winter. Ook is een douchecabine volledig afgesloten, zodat je geen last hebt van spatwater. De douchecabine is in diverse vormen en afmetingen verkrijgbaar. Zo kun je kiezen voor een kwartrond model om ruimte te besparen, een wat meer standaard vierkante douchecabine of een royale rechthoekige variant als je meer ruimte hebt. Ook kun je kiezen voor verschillende douchedeuren, zoals een schuifdeur of draaideur. Kom langs in onze winkel en ontdek de verschillende mogelijkheden!

Sunshower voor extra vitamine D

Wil jij echt genieten onder de douche? Overweeg dan te kiezen voor een Sunshower. Een Sunshower haalt al het goede van de zon naar je badkamer. Met een Sunshower geniet je namelijk van infraroodstraling en/of UV-straling, die je direct een boost geven. Zo zorgt infraroodstraling voor een betere bloedsomloop, fijn wanneer je bijvoorbeeld spierpijn hebt van intensief sporten. Het zonlicht (UV straling) stimuleert de aanmaak van vitamine D, waardoor je je energieker voelt. Benieuwd naar alle voordelen? Neem dan een kijkje bij onze Sunshowers.

Douchebakken en douchevloeren

Een andere keuze die je moet maken is of je kiest voor een douchebak of een douchevloer. Vaak wordt een douchebak gekozen in combinatie met een douchecabine. Op die manier wordt de douche een geheel en volledig afgesloten, zodat er geen water uit de douche de badkamer in loopt. Een douchevloer past goed bij een douchewand en een inloopdouche. Douchevloeren zijn tegenwoordig verkrijgbaar in verschillende stijlen en kleuren, zodat je deze naar jouw wens kunt maken. Je kunt zelfs kiezen om de vloer van de badkamer door te trekken in de douche. Check voordat je de tegels legt wel of de tegels hier ook bestand voor zijn!

Douchegoten en doucheputten

Een van de belangrijkste dingen tijdens een douchebeurt is de afvoer van water. Dat moet goed geregeld zijn. Je kunt bij Sanidirect kiezen uit een douchegoot of doucheput. De meest voorkomende afvoer is een douchegoot, deze plaats je vaak tegen de achterkant van de douche. Douchegoten zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, zo valt deze niet zo op en kun je er een kiezen die past bij jouw douche. Een doucheput zit vaak in het midden van de douche. Een doucheput is beschikbaar in allerlei soorten, vormen, materialen en kleuren.

Maak je douche compleet

Een douche is niet compleet zonder een mooie douchekraan of regendouche. Ook daar kunnen wij je bij Sanidirect bij helpen! Je kunt zelf bepalen wat voor jou het beste bij je douche past. Ontdek ons assortiment op de webshop of kom langs in één van onze showrooms.

Bezoek één van onze badkamer winkels!

Inspiratie voor jouw douche

Badkamers met bad en douche

Badkamers met bad en douche

Hoe fijn is het om in je badkamer te kunnen genieten van zowel een bad als een douche?! Er zijn ontzettend veel mogelijkheden om een bad douchecombinatie te realiseren in jouw badkamer. Wil je meer weten over de verschillende mogelijkheden en de voordelen? Lees dan snel verder en laat je inspireren.

Lees verder
Met deze producten is schoonmaken een fluitje van een cent

Met deze producten is schoonmaken een fluitje van een cent

Schoonmaken van je badkamer is ontzettend belangrijk, maar kan soms erg veel tijd kosten. Wij geven je graag tips!

Lees verder