Jij bent weer van harte welkom in onze showroom! Maak direct een afspraak.

Badkamer Corda

Badkamer Corda

Is een badkamer voor jou dé plek om helemaal tot rust te komen? Bekijk dan eens deze prachtige badkamer Corda. In deze badkamer vind je veel luxe terug. Het halfvrijstaande bad en de ruime douche met Sunshower geven je een echt wellness gevoel in je eigen badkamer. Ook is er aan opbergruimte geen gebrek: de hoge zijkast en de twee ruime lades van het meubel bieden plek voor al je badkamerartikelen.

  • Eén en al luxe
  • Met Sunshower
  • Extra veel opbergruimte

De luxe van een halfvrijstaand bad

Het grote voordeel van het Ben Vico halfvrijstaand bad is dat deze minder ruimte in beslag neemt dan een vrijstaand bad, maar wel dezelfde luxe uitstraling heeft. Dit bad plaats je namelijk tegen de wand aan, waardoor je meer loopruimte overhoudt. Bovendien hoef je het bad ook niet meer te betegelen omdat deze mooi is afgewerkt.

Waar bestaat deze badkamer uit?

Badkamer Corda is voorzien van een witte Ben Vario meubelset inclusief spiegel met praktische LED-verlichting. De doucheruimte bestaat uit een schuifdeur en zijwand van Ben Smooth, een complete regendoucheset en een luxe Sunshower SOLO met infrarood straling. Daarnaast beschikt badkamer over een Ben Vico halfvrijstaand bad, inclusief een luxe inbouw badkraan met handdouche.

8.258,-
Badmeubel met spiegel 4269 2924
Bad met badkraan 2370 1619
Doucheruimte 2964 1939
Sunshower 1750
Accessoires 36 26

Benieuwd hoe deze badkamer in jouw ruimte staat?

Start 3D tool Plan gratis adviesgesprek