Badkameraccessoires

Met badkameraccessoires maak je de badkamer helemaal af. Hoewel het niet altijd het eerste is waaraan je denkt bij het inrichten van de badkamer, de finishing touch voor je badkamer zijn vaak accessoires. Ze zorgen ervoor dat je voorzien bent van alle comfort en geven de ruimte een mooie uitstraling waardoor jij ontspannen de badkamer uitstapt. Ben jij op zoek naar mooie accessoires in de badkamer? Sanidirect heeft een uitgebreid assortiment met verschillende accessoires voor jouw badkamer. Bekijk hier de producten!

Beste accessoire deals

 1. Sealskin ONDERHOUD Raamwisser deluxe Chroom

  Sealskin ONDERHOUD Raamwisser deluxe Chroom

  0 reviews
   30,- Incl. BTW
  Morgen bezorgd
 2. Grohe Essentials accessoireset 3-in-1 (haak-borstelhouder-closetrolhouder) Chroom

  Grohe Essentials accessoireset 3-in-1 (haak-borstelhouder-closetrolhouder) Chroom

  6 reviews
   80,-  48,- Incl. BTW  32,- Korting
  Morgen bezorgd
 3. ZACK Genio handdoekklem

  ZACK Genio handdoekklem

  2 reviews
   10,- Incl. BTW
  Morgen bezorgd
 4. Sealskin Brix Closetrolhouder 2-rollen Zwart

  Sealskin Brix Closetrolhouder 2-rollen Zwart

  0 reviews
   25,- Incl. BTW
  Op voorraad

Verschillende badkameraccessoires

Bij Sanidirect bieden we accessoires aan voor iedere badkamerstijl of toiletruimtestijl. In de subcategorieën vind je accessoires voor het onderhoud en schoonmaken van de badkamer of toiletruimte, toiletborstels, prullenbakken, badgrepen en complete sets. Sommige accessoires zijn vooral functioneel, zoals afvalemmers en toiletborstels en zijn onmisbaar in de badkamer of het toilet. De accessoiresets daarentegen hebben een decoratieve functie en zorgen voor een toevoeging aan de uitstraling van de ruimte.

Zorg voor de complete look

Badkameraccessoires zorgen ervoor dat de ruimte compleet wordt. Naast de grote, essentiële meubelen, zoals een douche, bad, toilet of kast, zorgen ook de details ervoor dat de ruimte één geheel vormt. Vaak zijn deze details niet het eerste waar je aan denkt bij de inrichting van een (nieuwe) badkamer of toiletruimte, maar in het dagelijks gebruik zijn deze onderdelen onmisbaar. Denk hierbij bijvoorbeeld ook aan de verlichting, houders voor handdoeken of glazen en planchetten. Onderdelen die niet alleen het dagelijks leven vergemakkelijken, maar ook een extra dimensie aan jouw badkamer of toiletruimte kunnen geven.

Inspiratie voor jouw badkameraccessoires

Uitgelicht: de Sealskin Brix accessoires

Uitgelicht: de Sealskin Brix accessoires

27 november 2018 Categorie Badkamer accessoires, Merken, Badkamer trends

De unieke vormgeving van de producten uit de Sealskin Brix serie zorgt voor een bijzondere uitstraling in jouw badkamer of toilet.

Lees verder …
Het reinigen van je douche doe je zo

Het reinigen van je douche doe je zo

2 oktober 2018 Categorie Badkamer accessoires, Onderhoud, Advies, Douches

Je kent het vast wel: je hebt net de badkamer schoongemaakt en de kalkaanslag in je douche is na een dag al weer te zien. Wij hebben de oplossing!

Lees verder …
Creatief met nisjes

Creatief met nisjes

28 augustus 2018 Categorie Badkamer accessoires

Nisjes zijn de perfecte oplossing voor een rommelige badkamer. Bovendien kun je met nisjes extra sfeer in je badkamer toevoegen.

Lees verder …