Jij bent weer van harte welkom in onze showroom! Maak direct een afspraak.

Badkamer Sabina

Badkamer Sabina

Badkamer Sabina kenmerkt zich door de warme en gezellige sfeer. Dit komt vooral door het houtgebruik dat op verschillende plaatsen in de badkamer terugkomt. Zo is het badkamermeubel gemaakt van eiken en ligt er keramisch parket op de vloer. Deze houtlook tegels zijn zelfs in de douchecabine gebruikt, wat er ruimtelijk uitziet.

  • Warme houtlook sfeer
  • Praktische badkamerindeling
  • Met luxe badmeubelset

Praktische badkamerindeling met vrijstaande muur

Badkamer Sabina is praktisch ingedeeld door de vrijstaande muur die de ruimte opsplitst in verschillende onderdelen. Op deze manier heb je extra privacy in de douche en is ook je toiletruimte afgeschermd. Deze badkameropstelling kan ook gebruikt worden in een kleine ruimte.

Waar bestaat deze badkamer uit?

Deze compacte badkamer is voorzien van een mooi eikenhouten badmeubel met twee ruime lades. Boven het badmeubel hangt een luxe spiegel, waarin je de tijd kunt aflezen. De doucheruimte is voorzien van een luxe XXL regendouche. Het toilet is voorzien van het innovatieve FreeFlush, dat het toilet bij iedere spoeling grondig en stil reinigt. Meer weten? Kom langs in de showroom, wij vertellen je graag meer over deze badkamer.

Ben jij benieuwd geworden naar hoe dit badkamer voorbeeld er in het echt uitziet? Kom dan deze badkamer bekijken in een van onze sanitair showrooms.

3.995,-
Badmeubel met spiegel 3006 1867
Doucheruimte 2027 1217
Toiletset 1204 724
Radiator met aansluitset 549 349
Accessoires 522 418

Badkamer Sabina is direct leverbaar. Benieuwd hoe deze badkamer in jouw ruimte staat?

Plan gratis adviesgesprek Start 3D tool