Spiegels

Een spiegel zorgt er niet alleen voor dat je jezelf kunt bekijken, maar het is ook een waardevolle toevoeging aan de badkamer. Want wie wil er nu niet een spiegel waarin je niet alleen naar jezelf, maar ook naar de spiegel zelf kijkt? Bij Sanidirect kies je uit een uitgebreid assortiment voor de perfecte spiegel bij jouw badkamer. Je hebt niet alleen de keuze uit verschillende formaten, maar ook diverse modellen. Kies het formaat en design voor boven jouw badkamermeubel. Bekijk de uitgebreide collectie hier.

Beste spiegel deals

Welke type spiegels zijn er?

Sanidirect heeft een breed assortiment aan spiegels. Of je nu een strakke look wilt in je badkamer of juist een eyecatcher als spiegel wilt, bij Sanidirect ben je voor beide opties aan het juiste adres. Wil je een spiegel die aansluit bij het strakke uiterlijk van je badkamer? Kies dan voor een spiegel met rechte hoeken. Een ronde spiegel past perfect in trendy badkamers. Daarnaast kun je ook nog de spiegelpanelen met ingebouwde verlichting bekijken in onze webshop. Dankzij spiegelverlichting zijn details nog beter zichtbaar. Wil je graag een spiegel die niet alleen als spiegel functioneert? Bij Sanidirect kun je ook kiezen uit spiegelkasten. Zo heb je meteen de effectiviteit van een extra kast in je badkamer waar je je badkamerartikelen in kwijt kan. Ideaal toch! Mist jouw badkamer nog verlichting kies dan voor losse spiegelverlichting voor bovenop jouw spiegelkast of kies voor losse verlichting zoals een muurlamp of hanglamp naast jouw trendy spiegel.

Stijlvol en functioneel

Een spiegel in je badkamer is erg handig als je bijvoorbeeld je haar of make-up wilt doen. In ons assortiment vind je ook make-up spiegels. Deze spiegels hebben vaak een vergrotende factor, wat erg handig kan zijn wanneer je bijvoorbeeld dagelijks je lenzen in en uit moet doen. Naast het functionele gedeelte van een spiegel, zorgt een spiegel ook voor een stijlvolle toevoeging in je badkamer. Heb je een kleine badkamer? Door middel van een spiegel kun je de badkamerruimte optisch groter laten lijken. Als je voor een groter model kiest voor in je kleine badkamer lijkt de badkamer nog groter en komt de ruimte het beste tot zijn recht. Ontdek alle spiegels op onze webshop.

Inspiratie voor jouw spiegel

De voordelen van spiegelverlichting

De voordelen van spiegelverlichting

Tijdens het scheren, het stylen van je outfit of het make-up aanbrengen is het belangrijk dat je voldoende verlichting hebt rondom de spiegel. Ben je op zoek naar spiegellampen of wil je de voordelen hiervan weten?

Lees verder
Primabad spiegelkast: overzichtelijk uit het zicht

Primabad spiegelkast: overzichtelijk uit het zicht

Badkamermeubels van hoge kwaliteit voor een betaalbare prijs. Een Primabad spiegelkast is een spiegel en opbergmeubel in één, ideaal voor kleine badkamers.

Lees verder