Spiegels

Een spiegel is onmisbaar in de badkamer. Het is een van de meest gebruikte onderdelen in deze ruimte. Daarom is het belangrijk om een badkamerspiegel te kiezen die bij jouw badkamer past. Heb je een kleine badkamer? Dan is een spiegelkast (met verlichting) een goede keuze. Zo heb je extra opbergruimte en een spiegel in één. Een ronde spiegel tegen de muur is een van de meest populaire items van dit moment. Deze zijn trendy én vaak praktisch dankzij de geïntegreerde spiegelverlichting.

Beste spiegel deals

Spiegelkast: praktisch dankzij de extra opbergruimte

Wanneer je een kleine badkamer hebt is een spiegelkast een perfecte keuze. Zo hoef je geen opbergruimte in te leveren voor een spiegel en sla je twee vliegen in één klap. Een spiegelkast boven je badkamermeubel is praktisch omdat je alle benodigdheden bij de hand hebt en geniet van een spiegel boven de wastafel. Daarnaast vind je vaak een extra stopcontact in een spiegelkast, super handig. Deze spiegels vind je bovendien met en zonder verlichting.

Spiegels in alle vormen

Omdat een spiegel in de badkamer vaak gebruikt wordt, is het van belang om de juiste vorm aan te schaffen. De rechthoekige variant zie je het meest in de Nederlandse badkamers, maar krijgt tegenwoordig concurrentie van de ronde spiegel. En dat is niet zonder reden! Een ronde spiegel is een echte badkamertrend. Een andere optie is de ovale vorm. Deze stijlvolle toevoeging aan je badkamer is niet alleen functioneel, maar steekt ook af tegen de vaak rechthoekige elementen in de badkamer.

Badkamerspiegel met verlichting

Bij elke handeling waar je een spiegel voor nodig is, is verlichting ook nodig. Spiegelverlichting is daarom ideaal. Veel spiegels met verlichting hebben LED-lampen. LED-verlichting is beter voor het milieu omdat zij efficiënt zijn in het energieverbruik en ze hebben een lange levensduur. De combinatie netjes verzorgd de deur uit aan én milieuvriendelijke keuzes maken is een win-winsituatie. Je kunt kiezen voor een spiegel met opbouwverlichting, dat wil zeggen dat de verlichting bovenop de spiegelkast wordt geplaatst. Daarnaast zie je bij spiegelpanelen vaak dat de verlichting in de spiegel is geïntegreerd aan de bovenzijde of zijkanten.

Make-up en scheerspiegels

Omdat veel handelingen die je uitvoert in de badkamer veel precisie vereisen, is een vergrotende spiegel een ideale oplossing. Deze vind je in make-up spiegels en scheerspiegels. Beiden beschikken over een gewone spiegel, aan de achterkant bevindt zich een vergrotende spiegel. Zo zie je de kleine haartjes nog beter bij het epileren of scheren. Dit item is vaak een aanvulling in de badkamer en wordt naast de reguliere badkamerspiegel geplaatst. In ons assortiment vind je verschillende design make-up en scheerspiegels, zodat je een model kunt kiezen dat past bij jouw woonstijl en badkamer.

Bezoek één van onze badkamer winkels!

Inspiratie voor jouw spiegel

De voordelen van spiegelverlichting

De voordelen van spiegelverlichting

Tijdens het scheren, het stylen van je outfit of het make-up aanbrengen is het belangrijk dat je voldoende verlichting hebt rondom de spiegel. Ben je op zoek naar spiegellampen of wil je de voordelen hiervan weten?

Lees verder
Primabad spiegelkast: overzichtelijk uit het zicht

Primabad spiegelkast: overzichtelijk uit het zicht

Badkamermeubels van hoge kwaliteit voor een betaalbare prijs. Een Primabad spiegelkast is een spiegel en opbergmeubel in één, ideaal voor kleine badkamers.

Lees verder