Bepaal jouw badkamerstijl

Bepaal jouw badkamerstijl

Ieder huishouden heeft zijn eigen voorkeuren en daarom zijn badkamers verkrijgbaar in talloze stijlen en indelingen. Houd jij van een strakke, moderne badkamer of ga je liever voor een landelijke ruimte waarin veel gebruik wordt gemaakt van natuurlijke materialen en zachte kleuren? Welke stijl ook bij jou past, je vindt de bijpassende producten in het assortiment van Sanidirect. Ben je benieuwd welke badkamerstijl bij jou past en wat voor soort producten hierbij passen? Lees dan snel verder en ontdek!

Landelijke badkamer

De landelijke badkamer kenmerkt zich door zijn zachte kleuren. Denk hierbij aan wit, beige en bruin. In deze ruimte zien we ook vaak houten meubels en accessoires terugkomen. Deze natuurlijke materialen geven de ruimte een warme uitstraling en zorgen voor een optimaal gevoel van ontspanning. Deze badkamerstijl zien we vaak terug op boerderijen en landhuizen, maar uiteraard past deze stijl ook goed in andere woonruimtes. Wil je meer te weten komen over de landelijke badkamerstijl? Lees dan hier verder.

Industriële badkamer

De industriële badkamer kenmerkt zich door zijn stoere en robuuste materialen. Denk hierbij aan een betonnen vloer, stalen meubels, zwarte kranen en industriële lampen. Vaak wordt deze ruimte aangekleed met warme accenten, zoals houten meubels en gekleurde accessoires. Is deze robuuste badkamerstijl iets voor jou? Lees dan meer hierover op deze pagina.

Moderne badkamer

Strakke afwerkingen, greeploze meubels en rustige kleuren zijn elementen die we in de moderne badkamerstijl veel terugzien. Deze badkamerstijl straalt rust uit en beschikt over veel luxe elementen. Vaak wordt de moderne badkamer zo ingedeeld dat het erg open en ruimtelijk oogt. In deze badkamerstijl zorgen chromen materialen en grijstinten voor een moderne finishing touch. Benieuwd naar deze stijl? Lees dan hier verder.

Betonlook badkamer

De betonlook badkamer is tegenwoordig een erg populaire stijl. Er bestaan allerlei materialen die zorgen voor een moderne en levendige beton-uitstraling. Je badkamer een betonlook geven kan namelijk met betontegels, betonstuc, betoncire of keramische tegels. Wil je meer inspiratie op doen over betonlook badkamers? Lees dan hier verder.

Houten badkamer

Een houten badkamer zorgt al snel voor een echte wellness uitstraling. De warme kleur van hout geeft de ruimte een sfeervolle uitstraling waarin jij heerlijk tot rust komt. Vaak wordt er gezegd dat het materiaal hout lastig toe te passen is in de badkamer. Er zijn echter volop mogelijkheden om hout toe te passen in een vochtige ruimte als de badkamer. Benieuwd naar deze mogelijkheden of wil je meer inspiratie opdoen? Lees dan hier verder.

Luxe badkamer

Een heerlijke whirlpool, een luxe Sunshower of een krachtige regendouche? Niets is fijner dan heerlijk kunnen ontspannen in de badkamer. Dit lukt dan ook perfect in een luxe badkamer. De elementen en producten in deze ruimte zorgen ervoor dat jij heerlijk ontspant, waardoor je het wellness-gevoel in huis haalt.

Mozaiek badkamer

Met een mozaïek badkamer ben je verzekerd van een ruimte met een unieke en opvallende uitstraling. Met mozaïektegels geef je de ruimte een speelse sfeer. Deze tegels zijn zowel te gebruiken op de wand als op de muur en verkrijgbaar in talloze stijlen. Hierdoor creëer je eenvoudig jouw gewenste badkamerstijl.

Retro badkamer

De retro badkamer is weer terug van weggeweest. Deze badkamerstijl brengt je terug in de tijd, naar een periode met sierlijke, antieke producten met een vleugje nostalgie. Denk hierbij aan de retro badkamertegeltjes in zwart-wit en het vrijstaande bad op pootjes. In deze badkamerstijl wordt er veel gebruik gemaakt van details en accessoires.

Engelse badkamer

De Engelse badkamer is een zeer uitgesproken stijl en kenmerkt zich door zijn sierlijke vormen. Denk hierbij aan een badkuip op pootjes, blootliggende leidingen en Barok-achtige versieringen. De Engelse badkamer heeft een klassieke en authentieke stijl en heeft daarom veel weg van de retro badkamer. Ben je benieuwd naar de overige eigenschappen van deze badkamerstijl? Lees er hier meer over.

Bekijk de producten in de webshop of winkel

Wil je nog meer tips of inspiratie voor de diverse badkamerstijlen of wil je badkamer voorbeelden? Bestel dan het gratis magazine van Sanidirect. Hierin vind je badkamers in diverse stijlen. Of kom langs in een van onze winkels. Hier laat je je inspireren en ontvang je het beste advies. Onze adviseurs staan voor je klaar en helpen je graag bij het kiezen van de producten.

Vind een winkel