Zwarte badkamers: black is back!

Zwarte badkamers: black is back!

Zwarte badkamers zijn tegenwoordig erg populair. En dat is niet zomaar! Zwart zorgt namelijk voor eenheid en het geeft de ruimte een luxe en authentieke uitstraling. Een zwarte badkamer heeft niet alleen een stijlvolle uitstraling, maar zorgt ook voor vele voordelen. Ben je benieuwd naar deze voordelen van deze badkamer kleur en wil je weten hoe je de kleur zwart toepast in de badkamer? Lees dan snel verder en ontdek!

De voordelen van zwart

De kleur zwart in de badkamer heeft vele voordelen. Zwart is namelijk, net als wit, een tijdloze kleur dat gecombineerd kan worden met vrijwel iedere kleur en stijl. Wanneer je de zwarte kleur combineert met hoogglans geeft het de ruimte een moderne uitstraling. Wanneer je het combineert met matte tinten heeft het al snel een robuuste uitstraling, wat perfect past in de industriële badkamerstijl. Een ander voordeel van de kleur zwart is dat het erg rustig voor het oog is. Het zorgt voor eenheid in de ruimte en geeft de badkamer een authentiek effect.

Zwarte producten in de badkamer

Vind je een volledig zwarte badkamer te veel van het goede? Dan kun je er ook voor kiezen om slechts een aantal zwarte elementen terug te laten komen in jouw badkamer. Denk hierbij aan zwarte badkameraccessoires en zwarte badkamerkranen. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje tussen de zwarte badkamer kranen van Ben Lavion. Ook vind je in het assortiment van Sanidirect diverse zwarte tegels voor de badkamer die de ruimte een luxe uitstraling geven. Kleed het geheel af met een mooie zwarte radiator in de badkamer.

Een echte trend: industriële douches

Je hebt ze vast al wel eens gezien: de zwarte industriële douches. Deze zijn momenteel erg populair en verkrijgbaar in verschillende modellen. Zo kun je kiezen voor een douche met zwarte details, zoals de handgrepen en scharnieren. Of kies voor een douchewand met een zwart frame. Welke heeft jouw voorkeur?

Zwart sanitair in de toiletruimte

Ook in de toiletruimte komt zwart super goed tot zijn recht. Zo kun je bij Sanidirect terecht voor een mat zwarte toilet met bijpassend bedieningspaneel. Of bekijk onze mooie fonteintjes met mat zwarte fonteinkranen, die je uiteraard kan aankleden met zwarte accessoires. Je toiletruimte ziet er daardoor erg trendy uit!

Bekijk al het zwart sanitair in de webshop of winkel

Wil je inspiratie voor jouw zwarte badkamer? Bekijk dan onze badkamers of kom langs in een van onze winkels. Hier laat je je inspireren en ontvang je het beste advies. Onze adviseurs staan voor je klaar en helpen je graag bij het kiezen van de producten. Bekijk hier andere badkamertrends of andere badkamerstijlen.

Plan een afspraak