Zwarte badkamers: black is back!

Zwarte badkamers: black is back!

Een zwarte badkamer is b(l)ack! En wij begrijpen waarom. Een zwarte badkamer is stijlvol, chique en praktisch. Naast dat de zwarte badkamer dus een ware eyecatcher is, heeft deze ook vele voordelen. In deze blog lees je wat deze voordelen precies zijn, welke meubels en onderdelen van je badkamer je in het zwart kunt monteren en waarom het zo belangrijk is om feeling te krijgen met de producten.

De voordelen van zwart

De kleur zwart in de badkamer heeft vele voordelen. Zwart is namelijk, net als wit, een tijdloze kleur dat gecombineerd kan worden met vrijwel iedere kleur en stijl. Wanneer je de zwarte kleur combineert met hoogglans geeft het de ruimte een moderne uitstraling. Wanneer je het combineert met matte tinten heeft het al snel een robuuste uitstraling, wat perfect past in de industriële badkamerstijl. Een ander voordeel van de kleur zwart is dat het erg rustig voor het oog is. Het zorgt voor eenheid in de ruimte en geeft de badkamer een authentiek effect.

+
Ben Sierra Opbouwkom Ø 40,5x14 cm Glans Wit
+
Ben Lavion 2-gats inbouw wastafelkraan afdekset Geborsteld Zwart
+
Ben Lavion Badmengkraan vrijstaand vloermontage Geborsteld Zwart

Zwart sanitair in de badkamer

Vind je een volledig zwarte badkamer te veel van het goede? Dan kun je er ook voor kiezen om slechts een aantal zwarte elementen terug te laten komen in jouw badkamer. Denk hierbij aan zwarte badkameraccessoires en zwarte badkamerkranen. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje tussen de zwarte badkamer kranen van Ben Lavion. Ook vind je in het assortiment van Sanidirect diverse zwarte tegels voor de badkamer die de ruimte een luxe uitstraling geven. Kleed het geheel af met een mooie zwarte radiator in de badkamer.

Zwarte douches

Je hebt ze vast al eens gezien: de zwarte douches. Een zwarte douche is een stijlvolle keuze in een zwarte badkamer. Heb je een inloopdouche? Dan kun je kiezen voor een zwarte douchewand. Je kunt ook kiezen voor een zwarte douchecabine, dat straalt luxe uit. Je kunt dus eenvoudig de zwarte kleur integreren in de douche.

donker zwarte badkamer
zwarte badkamer

Inspiratie voor een zwart bad

Als je op zoek bent naar een prachtige eyecatcher dan is een zwart bad een echte aanrader! Je hebt verschillende soorten zwarte baden. Zo is een losstaand zwart bad op pootjes stijlvol en creëert het een chic gevoel. Ook kun je kiezen voor een bad met een zwarte buitenkant. Als je deze combineert met een zwarte kraan, krijg je ook dat luxueuze gevoel uit een hotel.

Zwarte badkamermeubels

Een zwart badkamermeubel kan een andere uitstraling geven aan de badkamer. De keuze uit zwarte badkamermeubels is reuze, dus er is altijd een meubel dat bij jou en jouw badkamerstijl past. Voor veel opbergruimte kun je kiezen voor een hoge, smalle zwarte badkamerkast. Heb je iets minder ruimte? Kies dan voor een zwart badkamermeubel waar je één of twee waskommen op kunt plaatsen.

+
Ben Mandana wastafelkraan draaibaar Geborsteld Zwart
zwart badmeubel

Badkamerkranen in het zwart

Wil je geen zwarte douche of zwart bad maar vind je het wel leuk om zwarte details in je badkamer te verwerken? Ga dan voor zwarte badkamerkranen. Kranen zijn een essentieel onderdeel van een badkamer, die sfeerbepalend zijn. Als je kiest voor stijlvolle, zwarte badkamerkranen ben je verzekerd van een wellness-gevoel, elke keer dat je de kraan gebruikt!

Zwarte badkameraccessoires

Vind je zwarte badkamerkranen een grote stap? Begin dan met zwarte badkameraccessoires. Je kunt de zwarte kleur eenvoudig integreren in je badkamer. Denk bijvoorbeeld aan een zwarte handdoekhaak, een zwarte wc rolhouder of een zwarte badmat. Een ander voorbeeld van een zwart accessoire is een zwart pedaalemmertje. Zo kun je je je afval kwijt in een stijlvolle prullenbak.

Bekijk zwarte badkamers in één van onze showrooms

Het is ontzettend belangrijk om een goed gevoel te hebben bij jouw badkamer. Je spendeert namelijk elke dag ‘s ochtends én ‘s avonds tijd in de badkamer. Het is lastig om een gevoel te krijgen bij het online bekijken van zwarte badkamermeubelen. Daarom nodigen we je van harte uit om langs te komen bij één van onze showrooms, zodat je feeling kunt krijgen met de badkamers en de beste keuze kunt maken voor jouw droombadkamer!

Zwarte badkamer radiator
Zwarte badkamertegels