Zwarte badkamers

Zwarte badkamers

Zwarte badkamers zijn tegenwoordig erg populair. En dat is niet zomaar! Zwart zorgt namelijk voor eenheid en het geeft de ruimte een luxe en authentieke uitstraling. Een zwarte badkamer heeft niet alleen een stijlvolle uitstraling, maar zorgt ook voor vele voordelen. Ben je benieuwd naar deze voordelen en wil je weten hoe je de kleur zwart toepast in de badkamer? Lees dan snel verder en ontdek!

De voordelen van zwart

De kleur zwart in de badkamer heeft vele voordelen. Zwart is namelijk, net als wit, een tijdloze kleur dat gecombineerd kan worden met vrijwel iedere kleur en stijl. Wanneer je de zwarte kleur combineert met hoogglans geeft het de ruimte een moderne uitstraling. Wanneer je het combineert met matte tinten heeft het al snel een robuuste uitstraling, wat perfect past in de industriële badkamerstijl. Een ander voordeel van de kleur zwart is dat het erg rustig voor het oog is. Het zorgt voor eenheid in de ruimte en geeft de badkamer een authentiek effect. Tot slot, maar zeker niet onbelangrijk: vuil is nauwelijks zichtbaar op donkere kleuren. Hierdoor oogt de ruimte altijd fris en schoon.

Zwarte producten in de badkamer

Vind je een volledig zwarte badkamer te veel van het goede? Dan kun je er ook voor kiezen om slechts een aantal zwarte elementen terug te laten komen in jouw badkamer. Denk hierbij aan zwarte badkameraccessoires en zwarte badkamerkranen. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje tussen de zwarte badkamer kranen van Ben Lavion. Ook vind je in het assortiment van Sanidirect diverse zwarte tegels voor de badkamer die de ruimte een luxe uitstraling geven. Kleed het geheel af met een mooie zwarte radiator in de badkamer.

Bekijk de producten in de webshop of winkel

Wil je nog meer tips of inspiratie voor jouw zwarte badkamer of wil je badkamer voorbeelden? Bestel dan het gratis magazine van Sanidirect. Hierin vind je diverse zwarte badkamer foto’s. Of kom langs in een van onze winkels. Hier laat je je inspireren en ontvang je het beste advies. Onze adviseurs staan voor je klaar en helpen je graag bij het kiezen van de producten.

Plan een afspraak

25 september 2019 Categorie: Badkamer trends, Badkamers, Kleur inspiratie