Design badkamer

Design badkamer

Met een design badkamer creëer je een luxe wellness sfeer. Het zorgt ervoor dat je écht ontspant in je eigen badkamer. Er zijn verschillende soorten design badkamers. Zo kun je jouw badkamer van luxe voorzien met bijvoorbeeld een bubbelbad of een sunshower. Op zoek naar design badkamer inspiratie? Lees dan vooral verder!

+
Sunshower Deluxe inbouw 32x16,5x187 cm Wit
+
Duravit Me By Starck Wandcloset Combipack 37x57x36 cm Wit Wondergliss

Design badkamermeubels

Met een design badkamermeubel creëer je al snel een badkamer met een design sfeer. Met strakke vormgevingen en unieke ontwerpen zijn dit echte eyecatchers. Design badkamermeubelen hebben vaak een effen kleur en een greeploos strak uiterlijk. De onderkast kan asymmetrisch zijn wanneer je kiest voor een open gedeelte. Of overweeg een unieke onderkast met een afdekblad van marmer. Zo creëer je een prachtig, uniek geheel!

badkamer ceta

Kleuren in een design badkamer

Het kleurgebruik in design badkamers kan heel uiteenlopend zijn. Zo beschikt een Italiaanse design badkamer over rustige, natuurlijke kleuren en materialen. Een badkamer met contrasten zien we ook veel terug. Denk daarbij aan opvallende kleuren in combinatie met een rustige tegelvloer. Hierdoor kan een kleur naar wens er echt uit knallen. Denk bijvoorbeeld aan rood, geel, groen en blauw. Maar, maak het niet te bont, zorg voor één primaire kleur in combinatie met rustige kleuren. De badkamer blijft immers de plek om te ontspannen.

kleurrijke badkamer

Badkamer design materialen

In een design badkamer wordt veel gebruik gemaakt van natuurlijke materialen. Denk daarbij aan marmer en natuursteen. Natuurlijke materialen helpen mee aan een ontspannen sfeer in de badkamer. Solid Surface is ook populair als materiaal in de badkamer. Solid Surface is een composietmateriaal dat gemaakt is van natuurlijke mineralen en kunststof harsen. Het heeft een strak en minimalistisch uiterlijk dankzij de mat witte kleur zonder naden.

+
Ben Lavion 250 Inbouw Regendoucheset Geborsteld Zwart
+
Saniselect bad vrijstaand 186x82x59 cm Solid Surface Mat-Wit
+
Looox Light Set van 2 Badkamerlampen 25 + 40 cm Mat Zwart

Sanitair voor een design badkamer

Ga voor hightech sanitair met een unieke, strakke vormgeving. Denk daarbij aan een douche wc waarbij de toiletbril al is voorverwarmd wanneer je hierop plaats neemt. En als je de ruimte hebt, zorgt een bidet bovendien voor extra luxe en hygiëne. Ga daarnaast voor een inbouw regendouche met een grote douchekop voor extra luxe. En wil je optimaal ontspannen? Dan is een sunshower een echte aanrader. Bij Sanidirect vind je een ruim aanbod aan sanitair voor een design badkamer.

Design badkamer voorbeelden

Echte design badkamers kunnen verschillende stijlen hebben. Maar ze hebben één ding gemeen: ze zien er allemaal luxe uit. Badkamer Corda beschikt over rustige, natuurlijke materialen met witte meubels en sanitair. Ideaal om tot rust te komen dus! Badkamer Titan heeft prachtige, opvallend blauw tegels aan een wand. Dit zorgt voor een mooie eyecatcher. De rest van de badkamer is lichtgrijs en wit om het rustig te houden en de aandacht op de wand te vestigen. Kijk hier als je op zoek bent naar meer badkamer voorbeelden in diverse stijlen.

badkamer ceta

Kom langs in de winkel

Wil jij ook een eigen design badkamer? Kom dan gerust langs in de winkel bij jou in de buurt! We hebben diverse design meubelen en sanitair om van jouw badkamer een droombadkamer te maken. Wil je alvast aan de slag met het ontwerpen van je badkamer? Maak dan gebruik van onze 3D badkamer ontwerpen tool. Print je ontwerp uit en neem het mee naar een van onze showrooms om het te bespreken met een adviseur.

Andere badkamerstijlen

Op zoek naar een andere badkamerstijl? Neem eens een kijkje bij de betonlook badkamer, ensuite badkamer, een landelijke badkamer en een moderne badkamer.

+
Saniselect Econ 2-gats Inbouw Wastafelmengkraan Mat Zwart
Zwart geborstelde kraan met gezelige accessoire