Badkamer voorbeelden

Wil je binnenkort een badkamer kopen? Dan is het fijn om vooraf voldoende badkamer inspiratie op te doen. Sanidirect biedt talloze badkamer voorbeelden, waardoor je eenvoudig jouw droombadkamer ontdekt. Niet alleen in de winkels ontdek je volledige badkameropstellingen, maar ook op de site vind je diverse complete badkamers. Daarnaast nemen we regelmatig een kijkje in de badkamer van klanten. Hierdoor ontdek je de prachtige badkamers van Sanidirect en lees je de ervaringen van recente klanten. De badkamer voorbeelden zijn er in alle soorten, maten en stijlen. Ontdek eenvoudig wat jouw voorkeur heeft!

Bekijk alle badkamers

Kleine badkamer voorbeelden

Indien je slechts over een kleine ruimte beschikt, kan het soms lastig zijn om de indeling van de badkamer te bepalen. Sanidirect biedt diverse mogelijkheden om de ruimte optimaal te benutten. Denk bijvoorbeeld aan een compact toilet, een ruimtebesparende wastafel of een bad en douche in één. Met de kleine badkamer tips van Sanidirect richt je jouw badkamer efficiënt in en gebruik je de ruimte optimaal. Ontdek de voorbeelden van kleine badkamers bij Sanidirect.

Kleine badkamer
Kleine badkamer met ondiep badmeubel

Badkamer voorbeelden met inloopdouche

Een inloopdouche zorgt voor een open uitstraling en brengt luxe naar de ruimte. Ga je voor een inloopdouche met een glazen wand of kies je voor het plaatsen van een muurtje? Alles is mogelijk! Met een inloopdouche kun je iedere gewenste stijl creëren. Bij Sanidirect vind je talloze voorbeelden van badkamers met inloopdouche.

Badkamer met inloopdouche
Badkamer met inloopdouche

Voorbeelden kleine badkamers met inloopdouche

Een inloopdouche is de ideale keuze wanneer je een kleine badkamer hebt. Een inloopdouche zorgt voor een ruimtelijke uitstraling én neemt weinig ruimte in beslag in vergelijking met een douchedeur. Bij een kleine badkamer met inloopdouche dien je er echter wel op te letten dat de vloer van de inloopdouche voldoende afloopt, anders stroomt het water namelijk snel de ruimte in. Indien je douchewand een breedte heeft van 90 cm of minder, is een douchegordijn een aanrader om spatwater in de ruimte te voorkomen. Ook voor inloopdouche voorbeelden ben je bij Sanidirect aan het juiste adres.

Industriële badkamer

Badkamer voorbeelden zonder bad

Ga je voor een badkamer zonder bad? Voorbeelden genoeg! Ontdek de complete badkamers van Sanidirect of neem een kijkje tussen de badkameropstellingen in de winkels. Met een badkamer zonder bad kun je alle kanten op, zowel qua indeling als de inrichting. Met de diverse kleuren, materialen en stijlen creëer je eenvoudig een badkamer naar wens.

Badkamer zonder bad
Zwarte regendouche

Mozaïek in de badkamer voorbeelden

Mozaïektegels in de badkamer geven de ruimte een unieke en speelse sfeer. Hiermee kun je alle kanten op. Zo kun je kiezen voor een hele opvallende mozaïek, zoals verschillende gekleurde tegeltjes. Dit zorgt voor een ware blikvanger in de ruimte. Wil je de tegels juist op een subtiele manier terug laten komen in de ruimte? Dat kan natuurlijk ook! Wanneer je kiest voor mozaïektegeltjes in dezelfde kleur creëer je een speelse sfeer op een subtiele manier. Zeker wanneer je een klein gedeelte van de muur betegelt met mozaïek en de rest betegelt met grote tegels in dezelfde kleur.

Mozaïek in de badkamer

Voorbeelden diverse badkamerstijlen

Welke stijl en kleur past bij jou? Met de diverse badkamer voorbeelden ontdek je eenvoudig welke badkamerstijl en inrichting bij jou past.

Luxe badkamerstijl voorbeelden

De luxe badkamerstijl kenmerkt zich door zijn elegantie en luxe elementen. De comfortabele en luxe regendouches, whirlpools, Sunshowers en vrijstaande baden zijn typische elementen die we tegenkomen in de luxe badkamers.

Luxe badkamer Luxe badkamer

Moderne badkamerstijl voorbeelden

Strakke lijnen, rechte vormen en hoogglans materialen vind je vooral terug in de moderne badkamer. De moderne badkamer is vaak ook voorzien van enkele luxe elementen, zoals in de luxe badkamerstijl. De meest voorkomende kleuren in de moderne badkamer zijn grijs, wit, zwart en aardetinten.

Moderne badkamer
Inloopdouche moderne badkamer
Modern badkamermeubel
Moderne wastafelkraan zwart

Industriële badkamerstijl voorbeelden

De industriële badkamerstijl kenmerkt zich door zijn stoere en robuuste elementen. Betonlook, hout en metaal zijn typische elementen in deze badkamerstijl. Ook zwarte details komen hier perfect tot hun recht.

Industriële badkamer Industriële badkamer Industriële badkamer met beton ciré

Landelijke badkamerstijl voorbeelden

De landelijke badkamers zijn voorzien van lichte kleuren en hebben een warme uitstraling. Natuurlijke materialen passen perfect in deze badkamerstijl. Een groen plantje en een houten badplank maken deze ruimte helemaal af.

Landelijke badkamer

Badkamer indelingen voorbeelden

Ga je voor een inloopdouche of toch een douchecabine? Wil je een toilet in de badkamer en valt een bad onder de mogelijkheden? Een badkamer indelen kan op talloze manieren. Zeker bij een nieuwbouwwoning kun je alle kanten op. Bekijk de tips voor de indeling van de badkamer en ontdek wat bij jouw badkamer mogelijk is. Met de talloze badkamer voorbeelden van Sanidirect ontdek je welke indelingen praktisch en sfeervol zijn.

Badkamer met marmeren tegels
Badkamer met vrijstaand bad
Badkamer met industriële douche

Voorbeeld badkamer foto's van klanten

Ga zelf aan de slag met een ontwerp

Niets is fijner dan badkamer voorbeelden die volledig overeenkomen met de afmetingen en gewenste indeling van jouw eigen badkamer. Met de badkamer ontwerptool van Sanidirect stel je zelf jouw badkamer samen. Je vult de afmetingen in, kiest de gewenste indeling en voegt producten toe naar jouw wens. Je kunt hiermee spelen met verschillende indelingen, materialen en kleuren. Binnen enkele minuten ontvang je een realistisch ontwerp van jouw badkamer in 3D. Betere inspiratie voor jouw nieuwe badkamer is er niet!

Retro moderne badkamer

Kom langs in de winkel voor inspiratie

Wil je nog meer badkamer inspiratie opdoen? Loop dan binnen in een van onze Sanidirect winkels of maak een afspraak en laat je inspireren door de prachtige badkamer voorbeelden. Uiteraard helpen de medewerkers je graag bij het maken van de juiste keuze. Wil je inspiratie vanuit huis opdoen? Ook dat is mogelijk. Bestel het gratis online Sanidirect magazine boordevol inspiratie.