Beige badkamers

Beige badkamers

Een beige badkamer straalt rust en eenvoud uit. Rust is dan ook een van de belangrijkste aspecten die je nodig hebt in deze ruimte. Ontspan tijdens een heerlijke bad- of douchesessie terwijl je geniet van de stijlvolle omgeving. Combineer de beige badkamer met wit sanitair voor een ruimtelijk geheel of kies voor donkere producten voor een mooi contrast. Ben je benieuwd naar de voordelen van een beige badkamer of wil je weten hoe je deze het beste inricht? Lees dan snel verder en ontdek het bij Sanidirect!

De voordelen van beige

De kleur beige biedt vele voordelen in de badkamer. Ten eerste is dit een badkamer kleur die voor rust en een warme sfeer in de ruimte zorgt. Hierdoor kun jij je optimaal ontspannen tijdens een heerlijke douche- of badsessie. Met een beige badkamer haal jij gegarandeerd de wellness sferen naar eigen huis. Een beige badkamer is daarnaast makkelijk te combineren met vrijwel iedere kleur en badkamerstijl. Of je nu houdt van een moderne, landelijke, klassieke, industriele of design badkamer: alles is mogelijk.

Beige badkamers uitgelicht

Wil je inspiratie opdoen voor jouw beige badkamer? Wij lichten een aantal beige badkamers voor jou uit. Hierdoor zie je direct of een beige badkamer iets voor jou is. Ook helpen wij je om de badkamer stijlvol in te richten.

Badkamer Corda

De moderne badkamer Corda is een echte aanrader wanneer je houdt van een moderne uitstraling en luxe sferen. De beige badkamer wordt gecombineerd met licht sanitair, wat zorgt voor een mooi contrast. De strakke afwerking in deze ruimte zorgt voor een moderne look. Het sierlijke, vrijstaande bad en de heerlijke Sunshower geven de badkamer een luxe finishing touch. Geniet van de warme uv- en infrarood stralen tijdens jouw douchesessie of kom tot rust in het heerlijke, ruime bad.

Badkamer Capri

Ook badkamer Capri laat jou genieten van een heerlijke wellness in eigen huis. De badkamer heeft een warme uitstraling dankzij de beige wanden, het eikenhouten wasmeubel en de witte, keramische waskom en het toilet. Badkamer Capri is voorzien van een inloopdouche met donkere douchewand. De douchewand is daarnaast voorzien van een zwart profiel en handdoekstang. Hierdoor ontstaat er een mooi contrast tussen de lichte, warme kleuren en de stoere, zwarte tinten.

Bekijk de producten in de webshop of winkel

Wil je nog meer tips of inspiratie voor jouw beige badkamer of wil je badkamer voorbeelden? Bestel dan het gratis magazine van Sanidirect. Hierin vind je diverse beige badkamer foto’s. Of kom langs in een van onze winkels. Hier laat je je inspireren en ontvang je het beste advies. Onze adviseurs staan voor je klaar en helpen je graag bij het kiezen van de producten voor jouw beige badkamer.

Plan een afspraak