Beige badkamers

Beige badkamers

Een beige badkamer straalt rust en eenvoud uit. Rust is dan ook een van de belangrijkste aspecten die je nodig hebt in deze ruimte. Ontspan tijdens een heerlijke bad- of douchesessie terwijl je geniet van de stijlvolle omgeving. Combineer de beige of zandkleurige badkamer met wit sanitair voor een ruimtelijk geheel of kies voor donkere producten voor een mooi contrast. Ben je benieuwd naar de voordelen van een beige badkamer of wil je weten hoe je deze het beste inricht? Lees dan snel verder en maak een afspraak bij Sanidirect!

Maak een afspraak

Zandkleurige tegels

Tegels zijn een belangrijk onderdeel voor de kleurbepaling in de badkamer. Met een beige badkamer kun je gaan voor zandkleur tegels. Daarnaast is de grootte van de tegel allesbepalend voor de uitstraling van de badkamer. Een beige badkamer kan nog meer kalmte uitstralen met grote, vierkante zandkleur tegels. Of ga voor wat meer dynamiek met een kleine tegel op de muur. Ook vloertegels in een zandkleur zijn een goede mogelijkheid voor een gevoel van rust en vergroting van de beige badkamer en zeker als je liever een andere kleur op de muur ziet, zoals wit of lichtgrijs voor wat meer contrast.

beige badkamer

Beige elementen in je badkamer

Niet alleen tegels zijn een optie voor de beige badkamer! Voor wat meer contrast in de badkamer kun je spelen met witte of donkere tegels en beige elementen. Hierbij kun je denken aan badkamermeubels in beige, zoals wastafelmeubels, waskommen of baden. Of aan wat subtielere elementen, zoals een spiegel met beige omlijsting of kranen in een zandkleur. Laat alle elementen in je badkamer samenkomen voor een mooi geheel.

Ga voor verschillende zandkleur materialen

Beige of zandkleurige materialen voelen warm en kalm aan. Zo zorgt beige natuursteen voor een rustig en natuurlijk gevoel in de ruimte. Een beige zandcement vloer geeft de badkamer ook echt een tijdloze uitstraling. Keramiek of keramiek look tegels of meubels geven de badkamer een elegante uitstraling en brengt een mooi patroon aan. Het is erg mooi met lichte kleuren zoals wit of licht hout voor een klassieke badkamer. Beige marmer, zoals bijvoorbeeld wastafels, combineert super goed met houten materialen in een donkere kleur. Denk aan een combinatie met donkere houten planken of kasten.

moodboard beige badkamer
beige badkamer

Zandkleur combineren met andere kleuren

Het fijne van een beige badkamer zijn de vele mogelijkheden die je hebt met kleurcombinaties. Het is een zachte kleur, waardoor je zelf de mogelijkheid hebt om deze op te laten vallen of juist wat meer naar de achtergrond te brengen. Combineer de zandkleur met wit voor een tijdloos en subtiel design. Of kies voor een combinatie met zwart voor een stoere look en meer contrast. Grijze elementen matchen heel mooi met de beige kleur en zelf kun je het mooi aankleden met zowel donkere als lichte elementen omdat je een zachte achtergrond hebt. Gebruik ook natuurlijke materialen zoals hout en steen in verschillende tinten voor meer dynamiek in de badkamer.

Beige badkamers uitgelicht

Wil je badkamerinspiratie opdoen voor jouw beige badkamer? Wij lichten een aantal beige badkamers voor jou uit. Hierdoor zie je direct of een beige badkamer iets voor jou is. Ook helpen wij je om de badkamer stijlvol in te richten.

Kom langs in één van onze showrooms

Nog behoefte aan wat meer inspiratie of advies? Kom naar een van onze showrooms bij jou in de buurt. Beleef onze badkamers en ervaar zelf hoe prettig het is om rond te lopen in onze showrooms en een feeling te krijgen met onze producten.

beige badkamer