Badkamers & toiletruimtes voor een vaste lage prijs!

Waarom kiezen voor een pakketdeal?

Op zoek naar een goedkope badkamer? Profiteer dan van onze pakketdeals: complete badkamers voor een vaste lage prijs, inclusief tegels! Deze ruimtes zijn eenmalig groot ingekocht, en daarom super scherp geprijsd.

  • Voor een vaste lage prijs
  • Compleet met douche, toilet en badmeubel
  • Inclusief wand- en vloertegels

Maak snel een afspraak voor een adviesgesprek! We nemen we graag ruim de tijd om jou te helpen met het maken van de juiste keuzes. Bekijk alle voorbeeld badkamers, ontvang een professioneel badkamerontwerp in 3D en stel al jouw vragen over sanitair.

Veelgestelde vragen

De pakketdeals zijn super scherp geprijsd omdat het sanitair uit deze ruimtes eenmalig groot is ingekocht. Hierdoor geniet je van een hele scherpe prijs, een hoge kwaliteit én kan het sanitair snel bij jou thuis geleverd worden!
Zeker! Wil je liever een andere regendouche? Of liever een ander kleur badmeubel? Dat is gewoon mogelijk. Wel kan het zijn dat we een meerprijs rekenen als het betreffende product in een hogere prijsklasse valt.
Onze pakketdeals liggen op voorraad in ons grote magazijn en kunnen daarom binnen 2 weken al geleverd worden! Liever later? Ook dat is mogelijk, je kiest zelf de bezorgdatum.
Hoewel je natuurlijk gewoon mag binnenlopen in onze winkel, raden wij je wel aan om vooraf een adviesgesprek in te plannen. Op deze manier reserveren wij tijd voor je om je te helpen bij je keuze. En dat natuurlijk geheel vrijblijvend!
Het is mogelijk om jouw nieuwe badkamer of toiletruimte door ons te laten monteren. Kom langs in de winkel, dan vertellen wij je meer over de mogelijkheden!
FAQ