Badkamers & toiletruimtes voor een vaste lage prijs!

Waarom kiezen voor een pakketdeal?

Op zoek naar een goedkope badkamer of toiletruimte volgens de laatste trends? Kies dan voor een Sanidirect pakketdeal. Complete badkamers en toiletruimtes inclusief tegels voor een vaste lage prijs.

  • Profiteer van een vaste lage prijs
  • Badkamers compleet met douche, toilet en badmeubel
  • Toiletruimtes compleet met toiletset, fonteinset en accessoires
  • Inclusief wand- en vloertegels
  • Collectie altijd eigentijds en helemaal van nu

De pakketdeals worden regelmatig vernieuwd. In onze winkels vind je de meest up-to-date collectie. Maak direct een afspraak voor een adviesgesprek. We nemen graag ruim de tijd om de mogelijkheden voor een pakketdeal in jouw badkamer ruimte door te nemen.

Met zorg voor jou samengesteld

De pakketdeals van Sanidirect worden met heel veel zorg samengesteld door de Sanidirect assortimentscommissie. Bij het samenstellen van de pakketdeals houden zij rekening met de laatste trends en de meest voorkomende wensen van dat moment. De pakketdeals zijn daardoor altijd eigentijds en helemaal van nu. De pakketdeal badkamers en toiletruimtes worden eenmalig groots ingekocht waardoor deze extra scherp geprijsd kunnen worden.

Veelgestelde vragen

De pakketdeals zijn super scherp geprijsd omdat het sanitair uit deze ruimtes eenmalig groot is ingekocht. Hierdoor geniet je van een hele scherpe prijs, een hoge kwaliteit én kan het sanitair snel bij jou thuis geleverd worden!
Zeker! Wil je liever een andere regendouche? Of liever een ander kleur badmeubel? Dat is gewoon mogelijk. Wel kan het zijn dat we een meerprijs rekenen als het betreffende product in een hogere prijsklasse valt.
Onze pakketdeals liggen op voorraad in ons grote magazijn en kunnen daarom binnen 2 weken al geleverd worden! Liever later? Ook dat is mogelijk, je kiest zelf de bezorgdatum.
Hoewel je natuurlijk gewoon mag binnenlopen in onze winkel, raden wij je wel aan om vooraf een adviesgesprek in te plannen. Op deze manier reserveren wij tijd voor je om je te helpen bij je keuze. En dat natuurlijk geheel vrijblijvend!
Het is mogelijk om jouw nieuwe badkamer of toiletruimte door ons te laten monteren. Kom langs in de winkel, dan vertellen wij je meer over de mogelijkheden!
FAQ