Betonlook badkamers

Betonlook badkamers

De betonlook badkamer is erg populair en zien we steeds vaker terug in Nederlandse huishoudens. Beton straalt luxe uit, waarmee je jouw badkamer direct omtovert tot een heerlijke wellness ruimte. Er zijn diverse manieren om beton terug te laten komen in jouw badkamer. Ben je benieuwd hoe je een betonlook badkamer creëert? Lees dan snel verder en ontdek!

Soorten beton

De betonlook kan op diverse manieren in de badkamer gecreëerd worden. Je kunt kiezen voor echt beton of beton ciré in je badkamer door bijvoorbeeld je vloer hiermee te gieten. Je bent hierdoor verzekerd van een unieke uitstraling in de ruimte. Echter heeft dit materiaal wel een nadeel. Na verloop van tijd bestaat het risico dat je vloer scheurtjes gaat vertonen. Daarnaast vergt dit materiaal veel onderhoud. Er wordt daarom vaak gekozen voor keramische betonlook tegels in de badkamer. Met de badkamertegels in betonlook creëer je het effect van een betonnen vloer, maar heb je geen last van de nadelen hiervan. Tegels zijn eenvoudig te leggen en onderhoudsvriendelijker dan echt beton. Ook is deze optie vaak een stuk goedkoper. De betonlook tegels zijn zowel te plaatsen op de muur als op de vloer. Daarnaast is betonlook verf in de badkamer ook een praktische en kostenbesparende optie.

Met welke kleuren combineer ik mijn betonlook badkamer?

Aangezien beton een donkere en grauwe kleur heeft, wordt dit vaak gecombineerd met een heldere kleur zoals wit of een opvallende, vrolijke kleur. Ook zijn gekleurde kranen zoals zwart, brons of goud een echte aanrader in de betonlook badkamer. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje tussen de stijlvolle Ben Lavion kranen van Sanidirect.

Heerlijke wellness sferen

Dankzij de rustgevende, donkere betonkleuren krijg je al snel een heerlijk wellnessgevoel in je eigen badkamer. Combineer de stoere betonkleuren met een warme tint zoals hout. In het assortiment van Sanidirect vind je bijvoorbeeld talloze badkamermeubels van hout en beton. Ook kun je de betonlook badkamer aankleden met stijlvolle en praktische accessoires in natuurlijke kleuren, waardoor je optimaal geniet in jouw betonlook wellnessbadkamer. Denk bijvoorbeeld aan een houten badplank om jouw drankjes op te zetten of een sierlijke plant.

Bekijk de producten in de webshop of winkel

Wil je nog meer tips of inspiratie voor jouw betonlook badkamer of ben je benieuwd naar de badkamermeubels met een betonlook design? Bestel dan het gratis magazine van Sanidirect of kom langs in een van onze winkels. Laat je inspireren door alle verschillende badkamerstijlen en ontvang het beste advies. Onze adviseurs staan voor je klaar en helpen je graag bij het kiezen van de producten.

Plan een afspraak