De authentieke landelijke badkamer

De authentieke landelijke badkamer

De landelijke badkamer straalt rust en harmonie uit en past goed bij landelijke woningen en boerderijen. Maar ook zorgt een landelijke badkamer in een appartement in het midden van de stad voor een rustgevende plek in jouw woning. Is een badkamer in landelijke stijl iets voor jou? Lees dan snel verder en ontdek hoe je eenvoudig jouw badkamer omtovert tot een landelijke badkamer.

De kenmerken van een landelijke badkamer

De landelijke badkamer kenmerkt zich door zijn zachte en warme kleuren en houten materialen. Zo zie je in deze badkamerstijl altijd een badkamermeubel met een landelijk design. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een houten meubel met een sierlijke, witte waskom. De kastjes en lades van deze meubels beschikken vaak over grepen en/of knoppen. Ook materialen zoals natuursteen en beton komen in deze badkamerstijl goed tot hun recht.

Hoe creëer ik een landelijke stijl in mijn badkamer?

Jouw badkamer omtoveren tot een landelijke badkamer is een erg eenvoudige klus. Door gebruik te maken van houten elementen zorg je al voor een landelijke sfeer in de ruimte. Daarnaast is verlichting van groot belang in de landelijke badkamer. Kies voor een warm licht, waardoor de badkamer een sfeervolle en warme uitstraling krijgt. Andere elementen die bijdragen aan de landelijke sfeer zijn bijvoorbeeld een losstaand bad en rustieke en landelijke badkamermeubels. Een landelijk badkamermeubel kun je gezellig aankleden met een grote spiegel en leuke accessoires in een landelijke stijl.

Landelijke badkamer voorbeelden

Weet je nog niet goed of de landelijke badkamerstijl iets voor jou is? Bekijk dan hier alle andere badkamerstijlen. Wil je nog meer tips of inspiratie voor jouw landelijke badkamer? Bestel dan het gratis magazine van Sanidirect of kom langs in een van onze winkels. Hier ontvang je vele voorbeelden van landelijke badkamers en krijg je altijd het beste advies. Onze adviseurs staan voor je klaar en helpen je graag bij het kiezen van de producten.

Plan een afspraak