Duravit 537 producten

Duravit staat bekend om zijn hoogwaardige sanitairproducten met een bijzondere uitstraling. In het assortiment van Duravit vind je toiletten, wastafels, baden, douchebakken, badmeubelen, spiegels en accessoires. Door de vele mogelijkheden biedt Duravit gegarandeerd de gewenste producten voor jouw badkamer of toilet. Ben je benieuwd geworden naar de producten van Duravit? Lees dan snel verder of bekijk direct de producten in de webshop van Sanidirect.

Het assortiment

Met de producten van Duravit geniet je optimaal van jouw badkamer of toilet. De sanitaire producten zijn niet alleen stijlvol, maar ook nog eens erg functioneel. De innovatieve materialen, zoals bijvoorbeeld Durasolid, zorgen voor een slipveilig oppervlak en voelen erg aangenaam aan. Daarnaast zorgen de verschillende inbouwoplossingen voor een optimale benutting van jouw ruimte. Zo zorgen de vloergelijke douchebakken in combinatie met de douchewand OpenSpace voor extra ruimte in je badkamer. De douchewand OpenSpace kun je na het douche eenvoudig tegen de muur klappen, waardoor er geen storende rail meer de badkamer in steekt. De badkamer lijkt hierdoor optisch een stuk groter, zeker wanneer je kiest voor spiegelend glas.

De perfecte optie voor jouw badkamer

In het ruime assortiment sanitairproducten vind je altijd de gewenste producten voor jouw badkamer of toilet. Zo vind je bij Duravit onder andere toiletten, wastafels, baden en douches in vele verschillende kleuren, maten en designs. Daarnaast zijn veel producten op elkaar afgestemd, waardoor je alle sanitairproducten in de badkamer mooi met elkaar combineert.

Kwaliteit gegarandeerd

Hoogwaardig keramiek is de basis van de sanitaire producten van Duravit. Het assortiment bestaat voornamelijk uit keramische producten. Door de strikte kwaliteitscontrole en de milieuvriendelijke productietechnieken ben je verzekerd van een duurzaam product waar je lang van kunt genieten.

Bekijk onze producten

Ben je benieuwd naar de producten van Duravit of wil je meer inspiratie opdoen? Bekijk dan de producten in de webshop van Sanidirect. Wanneer je advies nodig hebt, staan de adviseurs van Sanidirect graag voor je klaar en helpen je bij het maken van de juiste keuze.

Categorieën

Series

Andere sanitair A-merken

Bekijk ons complete merkenoverzicht