Duravit Starck E

De Duravit Starck E serie bestaat uit zowel visueel als functioneel zeer aantrekkelijke douche-wc-zittingen. De closetzittingen uit deze serie beschikken over diverse functies die ultieme hygiëne, duurzaamheid en comfort garanderen. Op deze pagina lees je meer over Duravit Starck E.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Diverse reinigingsfuncties

De douche-wc’s van Duravit SensoWash® Starck E vormen de perfecte combinatie van een toilet en een bidet. De Starck E serie beschikt over drie verschillende soorten douches. De zitvlakdouche zorgt na elk wc-bezoek voor een aangename en betrouwbare reiniging. De comfortdouche is een wat grondigere reiniging waarbij de sproeikop van voor naar achter beweegt. Naar wens is de comfortdouche in te stellen met pulserende waterstraal. De ladydouche beschikt over een waterstraal die speciaal is afgestemd op de vrouwelijke behoeften en zorgt voor een bijzonder zachte reiniging. Voor alle drie de reinigingsfuncties geldt dat de watertemperatuur, intensiteit en positie individueel in te stellen zijn en opgeslagen kunnen worden. De douchestang wordt voor en na gebruik automatisch gereinigd.

Eenvoudige bediening

De Duravit SensoWash® Starck E beschikt dankzij de afstandsbediening over een erg intuïtieve bediening. De deksel van de douche-wc opent en sluit met een simpele druk op de knop. Daarnaast werkt de geïntegreerde zittingverwarming met een tijdschakelaar. Voor wanneer je in de nacht het toilet bezoekt, beschikt de Duravit Starck E serie over een speciaal nachtlicht.

Geprezen design

Naast de vele, functionele technologieën van de Duravit SensoWash® Starck E, is deze ook voorzien van een elegant en luxe uiterlijk. De douche-wc’s beschikken over een klassiek Philippe Starck design: opvallend en tegelijkertijd gericht op de essentie. Het gestroomlijnde design is een exclusieve toevoeging aan elke badkamer- of toiletstijl. De serie douche-wc’s zijn geheel te integreren in de closetruimte, zonder zichtbare aansluitingen.

Bekijk alle producten

Benieuwd naar de Duravit Starck E serie? Bekijk dan alle producten in onze webshop. Wanneer je iets ziet wat je bevalt, bestel je dit eenvoudig en snel voor een scherpe prijs.