Grohe 452 producten

GROHE is het Duitse merk dat in bijna ieder huis voorkomt. Inmiddels is GROHE de grootste merkfabrikant van kranen ter wereld en maakt onder andere kranen voor badkamers en keukens. Of je nu op zoek bent naar een thermostaatkraan voor in de douche, fonteinkraan voor in je toilet of een keukenkraan voor in de keuken. GROHE heeft het allemaal. GROHE brengt de perfecte combinatie van inspirerend design, duurzame productoplossingen, Duitse technologie en een goede kwaliteit tegen de juiste prijs.

Het assortiment kranen van GROHE

Kranen zijn onmisbaar in ieder huis en in bijna alle ruimtes te vinden. Denk maar aan de douchekranen, wastafelkranen en badkranen in de badkamer, de keukenkranen en kokendwaterkranen in de keuken en de fonteinkranen in het toilet. GROHE biedt voor elke sanitaire ruimte veel verschillende oplossingen. Naast het brede assortiment van GROHE, kun je ook kiezen uit veel verschillende stijlen. Houd je van een moderne stijl of kies je liever voor een industriële of landelijke stijl in huis? Wellicht ben je er niet van bewust dat een kraan hier veel invloed op heeft. De kleur, maat en afwerking van de kraan geeft een finishing touch aan de stijl van jouw huis. GROHE biedt voor iedere stijl wat wils. Dus even goed zoeken en ook jij zult jouw gewenste producten bij GROHE vinden.

De beste kwaliteit

GROHE levert niet alleen veel producten, maar ook producten van uitzonderlijk hoge kwaliteit. De producten hebben een groot aantal duurtesten doorstaan, waardoor is aangetoond dat de kranen minimaal 20 jaar dagelijks intensief gebruikt kunnen worden. GROHE streeft naar een hogere levensduur dan de normale levenscyclus van een artikel. Kortom, de beste kwaliteit!

Bekijk hier het assortiment

Ben je benieuwd naar de verschillende kranen van GROHE? Bekijk het ruime assortiment kranen van GROHE hier.

Categorieën

Series

Andere sanitair A-merken

Bekijk ons complete merkenoverzicht