ZACK 312 producten

Het gerenommeerde Duitse merk Zack is al meer dan 30 jaar specialist op het gebied van roestvrijstalen badkameraccessoires. Denk hierbij aan handdoekrekken, toiletrolhouders, douchemandjes, afdekplaatjes, pedaalemmers, vloerwissers, tandenborstelhouders, zeepdispensers en nog veel meer. Zack heeft alles wat je zoekt om je badkamer compleet te maken. De producten van Zack kenmerken zich door typerende eenvoud, een modern design en uitstekende kwaliteit. Sanidirect vertelt je meer over het innovatieve merk.

Specialist in stijlvolle badkameraccessoires

Hoogwaardige materialen en uitstekend vakmanschap vormen de basis voor de producten van Zack. De badkameraccessoires zijn ontwikkeld om een leven lang mee te gaan. Het roestvrijstaal van de producten speelt daar een belangrijke rol in. Zeker in het vochtige ruimtes zoals de badkamer is het gebruik van dit materiaal essentieel. Daarnaast zijn de producten voorzien van een eenvoudig, tijdloos design, waardoor je er niet snel op uitgekeken raakt. Kies je voor Zack, dan kies je voor kwaliteit en exclusiviteit. Bovendien profiteer je van een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Modern en functioneel design

De accessoires van Zack hebben stuk voor stuk een eenvoudig en logisch design. Dat maakt de producten extra functioneel: je weet direct hoe je het moet gebruiken en wat je eraan hebt. Bovendien zorgt het minimalistische ontwerp ervoor dat de accessoires er zeer modern en strak uitzien. Zeker in een moderne badkamer komen de producten van Zack daarom goed tot hun recht. Bovendien zijn alle producten mooi op elkaar afgestemd zodat ze altijd goed bij elkaar passen. Combineer erop los met verschillende accessoires en maak je badkamer helemaal compleet met Zack!

Direct mee te nemen in 24 winkels

Ben je benieuwd naar de producten van Zack? Ontdek het aanbod Zack producten online bij Sanidirect. In het uitgebreide assortiment vind je altijd direct wat je zoekt, profiteer je van de laagste prijs en geniet je van een snelle levertijd. Daarnaast zijn de Zack accessoires in de winkels verkrijgbaar, zo kan je de accessoires direct mee naar huis nemen en plaatsen in je badkamer!

Categorieën

Series

Andere sanitair A-merken

Bekijk ons complete merkenoverzicht