Duravit Cape Cod

De Duravit Cape Cod collectie is ontstaan uit een samenwerking tussen Duravit en Philippe Starck. Starck is een succesvolle ontwerper die al sinds 1994 geregeld samenwerkt met Duravit. Keer op keer ontstaan hieruit stijlvolle series, net zoals Duravit Cape Cod. De inspiratie voor deze serie was het in de Verenigde Staten gelegen Cape Cod. Lange zandstranden met kristalhelder zeewater in combinatie met ongerepte natuur vormde de inspiratie voor deze serie. Ben je benieuwd naar de Duravit Cape Cod serie? Lees dan snel verder en ontdek het bij Sanidirect.

4 producten

 1. Duravit Cape Cod Wastafel 70x50x14 cm Wit Hoogglans

  Duravit Cape Cod Wastafel 70x50x14 cm Wit Hoogglans

  0 reviews
   786,- Incl. BTW  262,- Korting
  Leverbaar
 2. Duravit Cape Cod Wastafel 70x50x14 cm Wit Hoogglans

  Duravit Cape Cod Wastafel 70x50x14 cm Wit Hoogglans

  0 reviews
   683,- Incl. BTW  227,- Korting
  Leverbaar
 3. Duravit Cape Cod Bad (zonder systeem) 190x90 cm Wit

  Duravit Cape Cod Bad (zonder systeem) 190x90 cm Wit

  0 reviews
   4.295,- Incl. BTW  1.431,- Korting
  Leverbaar
 4. Duravit Cape Cod Bad (zonder systeem) 185x85 cm Wit

  Duravit Cape Cod Bad (zonder systeem) 185x85 cm Wit

  0 reviews
   5.756,- Incl. BTW  1.918,- Korting
  Leverbaar

4 producten

De invloed van de natuur

Zoals hierboven al benoemd is vormde Cape Cod de inspiratie voor deze serie. De natuurlijke invloeden uit deze strandplaats zijn duidelijk terug te zien. Massief hout en warm keramiek vormen de basis. De originele ontwerpen zorgen voor een tijdloos, modern geheel. Dunne keramische randen zorgen voor een strak design en organische vormen bieden verfrissing voor de ogen, geest en het lichaam. Je kunt je dus wel voorstellen dat een badkamer bestaande uit Duravit Cape Cod producten de ultieme ontspanning biedt.

De diverse producten

In de Duravit Cape Cod serie zijn diverse vernieuwende producten voor de badkamer te vinden. Wat dacht je bijvoorbeeld van de opzetwasschaal? Deze is in drie verschillende vormen verkrijgbaar: rond, tri-ovaal en vierkant. De wasschalen kenmerken zich door de dunne, keramieken rand van maar 5 mm dik. Deze zijn bovendien perfect te combineren met de badmeubels uit dezelfde serie. De badkamermeubels zijn vervaardigd uit massief hout, wat voor een unieke look zorgt. Naast de houten uitvoering vind je ook chromen badkamermeubels met details in wit hoogglanslak. Daarnaast zijn er ook diverse baden te vinden in het aanbod. Dankzij de golvende vormen haal je het gevoel van strand en zee direct naar jouw badkamer.

Bestel hier jouw Duravit Cape Cod producten

Heb je iets gevonden wat bij jouw toiletruimte of badkamer past? Bestel gemakkelijk en snel het product naar keuze in de webshop en geniet van voordelige prijzen bij Sanidirect. Bovendien kun je zelf het product kosteloos ophalen in het dichtstbijzijnde filiaal of de bestelling eenvoudig bij jou thuis laten bezorgen op een door jou gekozen moment.