Duravit Vero

De Duravit Vero serie is een bestseller van het merk Duravit. Deze serie omvat onder andere keramieken baden, wastafels, wc’s en bidets. Hoewel de producten verkrijgbaar zijn in verschillende formaten en zelfs kleuren, hebben ze hun consequent rechthoekige design gemeen. Lees meer over deze elegante serie op deze pagina.

5 producten

 1. Duravit Vero Bad (zonder systeem) Rechthoek 180x80 cm Wit Inbouw 2x Rugsteun

  Duravit Vero Bad (zonder systeem) Rechthoek 180x80 cm Wit Inbouw 2x Rugsteun

  0 reviews
   1.649,- Incl. BTW  549,- Korting
  Leverbaar
 2. Duravit Vero wastafel 100x47 cm met 2x kraangaten Wit

  Duravit Vero wastafel 100x47 cm met 2x kraangaten Wit

  0 reviews
   867,- Incl. BTW  288,- Korting
  Leverbaar
 3. Duravit Vero wastafel 60 x47 cm met 1 kraangat Wit

  Duravit Vero wastafel 60 x47 cm met 1 kraangat Wit

  0 reviews
   441,- Incl. BTW  146,- Korting
  Leverbaar
 4. Duravit Vero opzet wastafel 60x47 cm 1x kraangat Wit

  Duravit Vero opzet wastafel 60x47 cm 1x kraangat Wit

  0 reviews
   511,- Incl. BTW  170,- Korting
  Leverbaar
 5. Duravit Vero Bad (zonder systeem) Rechthoek 190x90 cm Wit Inbouw 2x Rugsteun

  Duravit Vero Bad (zonder systeem) Rechthoek 190x90 cm Wit Inbouw 2x Rugsteun

  0 reviews
   1.906,- Incl. BTW  635,- Korting
  Leverbaar

5 producten

Highlights van de Duravit Vero serie

Het bijzondere keramiekdesign wordt toegepast op alle badmeubels van de Duravit Vero serie. Wanneer je meer producten van deze serie combineert, creëer je een prachtig en stijlvol geheel. Ook wanneer je kiest voor één van de Vero producten zorgt de onafhankelijk van de meubels ervoor dat het een perfecte toevoeging is aan elke badkamer. De producten van de Duravit Vero serie staan daarnaast bekend als duurzame en moderne klassiekers. De kwalitatief hoogstaande uitvoering zorgt ervoor dat je jarenlang geniet van de diverse meubels en het sanitair. Omdat de Duravit Vero serie naar wens is aan te passen en uit te breiden, vind je altijd de perfecte optie die aan al jouw eisen en wensen voldoet.

Wastafels

De Duravit Vero wastafels beschikken over het typerende, elegante, rechthoekige design van de Vero serie. Daarnaast zijn de wastafels ook erg duurzaam dankzij het keramieken materiaal. Dankzij de rechthoekige vorm passen de wastafels van de Vero serie in vrijwel elke ruimte: van klein tot groot. Ze zijn bovendien verkrijgbaar in talrijke afmetingen en diverse varianten. Wanneer je met veel mensen in huis woont is het bijvoorbeeld handig om te gaan voor een variant met twee kraangaten. Wil je eens wat anders dan een stralend witte wastafel? Dan is de luxe, zwarte Duravit Vero wastafel misschien interessant voor jou. Wanneer je de (inbouw)wastafels van Duravit Vero combineert met consoles of afdekplaten creëer je een extra uitnodigend geheel.

Baden

Ook de baden van de Duravit Vero serie zin er erg aantrekkelijk en elegant uit, met alle kenmerkende uiterlijke eigenschappen van Vero. De sneeuwwit glanzende baden beschikken wederom over de opvallende, rechthoekige vorm. De baden zijn in verschillende afmetingen verkrijgbaar, zodat je altijd een bad vindt dat perfect aansluit bij jouw badkamer en wensen.

Bekijk alle producten

Ben jij benieuwd naar de Duravit Vero serie? Bekijk dan alle producten in onze webshop of bestel eenvoudig en snel het gewenste product voor een zeer scherpe prijs.