Duravit Darling New

Duravit Darling New is een moderne serie met harmonische vormgeving. De producten uit deze serie zijn in samenwerking met sieger design ontworpen. Darling New biedt een unieke serie badkamerproducten vervaardigd uit kwalitatief keramiek. Wil je meer weten over deze serie van Duravit? Lees dan snel verder en laat je inspireren door de mogelijkheden bij Sanidirect.

2 producten

2 producten

Wat kenmerkt Duravit Darling New?

De sanitaire producten van Duravit Darling New zijn speciaal ontworpen voor individualisten. Dat wil zeggen dat de serie een moderne vormgeving heeft en perfect aansluit bij het hedendaagse leven. Dankzij de individuele oplossingen heb je heerlijk de ruimte voor jezelf en kom je echt tot rust in jouw badkamer. De stijlvolle vormgeving van de producten uit deze serie zorgen bovendien voor een serene uitstraling en rustgevend gevoel. En dat is nou precies waar de badkamer voor bedoeld is. Wellness voor lichaam en geest is datgene wat een badkamer een fijne ruimte maakt om te zijn.

Duurzaam keramiek

De producten uit deze serie zijn vervaardigd uit hoogwaardig keramiek. Het door Duravit ontworpen duraceram is zeer resistent en bovendien ook onderhoudsvriendelijk. Hierdoor ben je verzekerd van een lange levensduur bij ieder product. Bovendien zorgt dit ook voor extra hygiëne in de badkamer. Keramiek kan vrijwel naadloos geïntegreerd worden in de ruimte, waardoor er geen vervelende hoekjes zijn om te reinigen. Het egale oppervlak maak je eenvoudig schoon door middel van een vochtige doek en eventueel wat schoonmaakmiddel. Hiermee is het meubel in een handomdraai weer fris en schoon.

Bestel hier jouw producten

Heb je iets gevonden wat bij jouw toiletruimte of badkamer past? Bestel gemakkelijk en snel het product naar keuze in de webshop en geniet van voordelige prijzen bij Sanidirect. Bovendien kun je zelf het product kosteloos ophalen in het dichtstbijzijnde filiaal of de bestelling eenvoudig bij jou thuis laten bezorgen op een door jou gekozen moment.