Duravit DuraSquare

Wanneer je op zoek bent naar een minimalistische en moderne wastafel is de serie Duravit DuraSquare een perfecte optie. De serie bestaat uit elegante wastafels en onderstellen voor iedere badkamer. Hoewel de wastafels perfect aansluiten bij een moderne badkamer, komen deze ook goed tot hun recht bij andere interieurstijlen. Meer weten over de wastafels en onderstellen van Duravit DuraSquare? Ontdek het hier bij Sanidirect.

3 producten

3 producten

De stijlvolle serie Duravit DuraSquare

De serie Duravit DuraSquare bestaat uit praktische en stijlvolle wastafels en onderstellen voor jouw badkamer. De wastafels zijn verkrijgbaar in diverse formaten en designs. Ook kies je bij de diverse modellen voor een wastafel met of zonder kraangat. Bij de wastafel zonder kraangat wordt er bijvoorbeeld gekozen worden voor een wandkraan. Ook de onderstellen voor de wastafels zijn verkrijgbaar in diverse formaten en kleuren, welke zowel op de vloer als aan de wand te monteren zijn. Met de producten van Duravit ben je daarnaast altijd verzekerd van een product waar je jarenlang van geniet, dankzij de hoogwaardige kwaliteit.

Perfect voor de moderne badkamer

De Duravit DuraSquare serie komt perfect tot zijn recht in moderne badkamers. De wastafels uit deze serie hebben een minimalistische vormgeving, dankzij de smalle randen. Ook zorgen de hoekige afwerkingen ervoor dat de wastafel een strakke uitstraling heeft, wat goed past bij de moderne stijl. De metalen onderstellen van de wastafels uit de serie Duravit DuraSquare hebben ook een minimalistische uitstraling en zijn verkrijgbaar in chroom en mat zwart.

Bestel Duravit DuraSquare hier

Zijn de producten van Duravit DuraSquare iets voor jou? Bestel deze dan gemakkelijk en snel in de webshop. Bij Sanidirect profiteer je altijd van lage prijzen en een snelle thuisbezorgservice. Ook kun je ervoor kiezen om de producten in de winkel te komen bekijken of jouw bestelling kosteloos op te halen in het dichtstbijzijnde filiaal.