Easy Drain 87 producten

Het merk Easy Drain zorgt voor een moderne uitstraling van jouw douche door het grote assortiment aan luxe douchegoten. Deze douchegoten bieden je de mogelijkheid om je badkamer precies te ontwerpen zoals jij het wilt. De Easy Drain douchegoten zijn verkrijgbaar in verschillende varianten, waardoor je altijd de gewenste douchegoot hebt. Ben je benieuwd naar de producten van Easy Drain? Lees dan verder of bekijk direct de producten in de webshop van Sanidirect.

Altijd de douchegoot naar jouw wens

Easy Drain kan er voor zorgen dat je altijd de douchegoot vindt naar jouw wens. De douchegoten zijn namelijk verkrijgbaar in glas, roestvrijstaal of als tegel. Je kunt zelf de douchegoot betegelen, waardoor het mogelijk is om je eigen badkamertegel als rooster te gebruiken. Een echte aanrader voor een moderne uitstraling van jouw douche. Daarnaast kun je kiezen uit verschillende vormen doucheputten en -goten, zoals een ronde, driehoekige of vierkante doucheput. Tevens zijn deze doucheputten en -goten verkrijgbaar in verschillende lengtes, zodat er altijd een past bij jouw douche.

De verschillende series

Easy Drain biedt verschillende series aan doucheputten en -goten met ieder zijn eigen kenmerken en uitvoeringen. Easy Drain heeft de volgende series aan: Compact, Multi, Fixt, Nano, XS, S-Line, Aqua, Specials en WTW. Zo is de Compact serie de meest ondiepe douchegoot en is gemaakt van hoogwaardig roestvrijstaal. Deze douchegoot is perfect voor in een moderne badkamer. Ga je liever voor een industriële uitstraling in je badkamer? Kies dan voor de zwarte versie uit de Aqua serie.

Bekijk de producten

Ben je benieuwd geworden naar de douchegoten van Easy Drain of wil je meer inspiratie opdoen? Bekijk de producten van Easy Drain dan in de webshop van Sanidirect. Heb je gevonden wat je zocht? Bestel de producten dan in de webshop of kom langs in een van onze winkels.

Categorieën

Series

Andere sanitair A-merken

Bekijk ons complete merkenoverzicht