Ben 3975 producten

Ben Sanitair is al jaren een gevestigd merk in de wereld van badkamers. Het merk levert stijlvol sanitair van de beste kwaliteit tegen een betaalbare prijs. Ben Sanitair heeft de productie evenals het ontwerp en de prijs van zijn sanitairproducten in eigen beheer. Het resultaat is een elegante collectie producten voor elke badkamerstijl.

Ben Sanitair voor je badkamer

Met Ben Sanitair stel je een complete badkamer van hoge kwaliteit samen. Douches, kranen, badkamermeubels en nog veel meer producten zijn verkrijgbaar bij Ben Sanitair. Voor al het sanitair geldt dat er een ruim assortiment beschikbaar is in diverse stijlen. Wastafels bijvoorbeeld biedt Ben in verschillende formaten maar ook in diverse modellen. Dubbele wastafels voor grote huishoudens, kleine fonteinen voor beperkte ruimte of trendy waskommen voor de moderne badkamer: Ben Sanitair heeft het. Het sanitair is los verkrijgbaar zodat je met het brede assortiment je badkamer geheel zelf samen kunt stellen.

Complete badkamers maar ook accessoires

Ben Sanitair levert complete badkamers in bijvoorbeeld Oosterse, industriële of tijdloze stijl. Het sanitair en de kleuren in de badkamer worden helemaal op elkaar afgestemd. Naast al het mogelijke sanitair heeft Ben Sanitair ook een uitgebreide collectie accessoires om je badkamer in stijl af te maken. Denk aan zeephouders, toiletborstels, spiegels en opbergmiddelen. Ook voor verlichting speciaal voor de badkamer kun je bij Ben terecht. Plafondspots of LED-verlichting bijvoorbeeld zijn in een uitgebreide collectie verkrijgbaar.

Meer weten over de producten van Ben Sanitair?

Heb je vragen over de producten van Ben Sanitair of wil je graag geadviseerd worden bij het bestellen? Neem dan contact op met een van onze adviseurs. Zij beantwoorden graag al je vragen en kunnen je helpen de juiste keuze te maken. Bovendien bestel je de producten gemakkelijk online en profiteer je direct van de laagste prijs.

Categorieën

Series

Andere sanitair A-merken

Bekijk ons complete merkenoverzicht