Grohe Essentials

Grohe Essentials is een serie die bestaat uit stijlvolle accessoires voor de badkamer en toiletruimte. Denk daarbij aan bijvoorbeeld een wc-rolhouder, zeepdispenser en handdoekring. Het zijn essentiële accessoires die je sanitaire ruimte helemaal compleet maken. Dankzij het tijdloze uiterlijk integreer je ze eenvoudig in iedere badkamerstijl. Ben je benieuwd naar de Grohe Essentials serie? Bekijk het aanbod direct en lees meer over de mogelijkheden.

1 producten

1 producten

Maak je badkamer compleet met Grohe Essentials

De rode draad door de Grohe Essentials serie is het moderne en tegelijkertijd tijdloze uiterlijk. Hierdoor integreer je de accessoires moeiteloos in iedere badkamerstijl. Of je nu een moderne, design, industriële, klassieke of landelijke badkamer hebt. Met de accessoires van Grohe ben je bovendien verzekerd van topkwaliteit. Vrijwel alle accessoires zijn gemaakt van hoogwaardig messing en afgewerkt met een duurzame, glanzende Grohe StarLight chroomlaag. Hierdoor blijven de accessoires een leven lang mooi, waardoor het een kwestie is van één keer aanschaffen.

De mogelijkheden bij Sanidirect

Bij Sanidirect kun je terecht voor diverse accessoires uit de Grohe Essentials serie. Deze accessoires zijn onmisbaar in de badkamer en toiletruimte. Zo zorgt een toiletrolhouder dat je altijd een wc-rol direct bij de hand hebt en dankzij handdoekhaken of –ringen heb je geen last meer van rondslingerende handdoeken. Of wat dacht je van een luxe zeepdispenser als duurzaam alternatief voor een plastic wegwerpflacon? Bij Sanidirect kun je ook terecht voor accessoiresets, bijvoorbeeld een combinatie van closetrolhouder, toiletborstelhouder en handdoekhaak. Zo haal je in één keer de nodige accessoires in huis. Bovendien zijn de accessoires perfect op elkaar afgestemd qua design, zodat je meer eenheid en een stijlvol geheel creëert in jouw sanitaire ruimte.

Bekijk de Grohe Essentials accessoires

Ben jij benieuwd naar de accessoires van Grohe Essentials? Bekijk dan de producten uit deze serie bij Sanidirect. In het uitgebreide assortiment vind je altijd wat je zoekt, profiteer je van een scherpe prijs en geniet je van een snelle levering.