Grohe Badkameraccessoires

Grohe heeft een ruim aanbod diverse badkameraccessoires, die jouw badkamer voorzien van extra sfeer en een finishing touch. Of het nu gaat om een handdoekhouder, planchet of een complete badkamerset: bij Grohe vind je precies het product dat perfect aansluit bij jouw badkamerstijl.

Grohe heeft diverse badkameraccessoires in verschillende kleuren, van diverse afmetingen en bijzondere designs. We zetten een aantal van de accessoires van Grohe voor je op een rijtje.

5 producten

 1. Grohe Grohclean sproeiflacon 3 stuks a 500 ml

  Grohe Grohclean sproeiflacon 3 stuks a 500 ml

  0 reviews
   63,- Incl. BTW  27,- Korting
  Maandag gratis bezorgd
 2. Grohe Grohclean sproeiflacon 2 stuks a 500 ml

  Grohe Grohclean sproeiflacon 2 stuks a 500 ml

  0 reviews
   42,- Incl. BTW  18,- Korting
  Maandag bezorgd
 3. Grohe Essentials Cube accessoireset 3-in-1 (haak-borstelhouder-rolhouder zonder klep) Chroom

  Grohe Essentials Cube accessoireset 3-in-1 (haak-borstelhouder-rolhouder zonder klep) Chroom

  0 reviews
   222,- Incl. BTW
  Leverbaar
 4. Grohe Essentials accessoireset 3-in-1 (haak-borstelhouder-closetrolhouder) Chroom

  Grohe Essentials accessoireset 3-in-1 (haak-borstelhouder-closetrolhouder) Chroom

  0 reviews
   158,- Incl. BTW
  Maandag gratis bezorgd
 5. Grohe sproeifln a 500 ml.

  Grohe sproeifln a 500 ml.

  23 reviews
   21,- Incl. BTW  9,- Korting
  Maandag bezorgd

5 producten

Zeepdispensers

Onmisbaar in zowel het toilet als de badkamer: de zeepdispenser. Een heel stuk stijlvoller dan een los zeepje of handzeep uit een flesje en ook nog eens beter voor het milieu. Grohe heeft een aantal zeepdispensers in haar assortiment, waaronder stijlvolle inbouw dispensers of bijzondere zeeppompjeshouders. Deze producten zijn verkrijgbaar met verschillende afwerkingen, zoals bijvoorbeeld in chroom of goud.

Handdoekhouders

Ook Grohe handdoekhouders zijn beschikbaar in verschillende vormen en maten. Zo kun je bijvoorbeeld gaan voor een handdoekring, een haakje, handdoekrek of zelfs een dubbele handdoekhouder met draaibare armen. De afwerkingen en designs zijn eindeloos. Afhankelijk van met hoeveel personen jij woont en wat je smaak is, vind je bij Grohe altijd een perfecte handdoekhouder voor jouw badkamer of toilet.

Accessoiresets

Vind jij het lastig om al je accessoires goed bij elkaar aan te laten sluiten? Kies dan voor een Grohe accessoireset. Op die manier heb je diverse accessoires die je badkamer of toilet verrijken en ook nog eens perfect met elkaar matchen. Een Grohe accessoireset bestaat bijvoorbeeld uit een handdoekhaakje, borstelhouder en een toiletrolhouder. Grohe heeft diverse accessoiresets met verschillende designs, waardoor er altijd een bij zit die mooi aansluit bij jouw badkamer of toilet.

Bekijk alle producten

Ben jij benieuwd naar de hierboven genoemde badkameraccessoires van Grohe of op zoek naar andere badkameraccessoires van het stijlvolle badkamermerk? Bekijk dan het uitgebreide assortiment van Grohe in onze webshop. Hier bestel je snel en eenvoudig jouw favoriete badkameraccessoires voor een scherpe prijs.