Grohe Euroeco

De Grohe Essence serie bestaat uit stijlvolle kranen die passen in ieder interieur. De kranen zijn geschikt voor verschillende doeleinden, variërend van een luxe keukenkraan tot compacte bidetkraan. Eén ding hebben alle kranen uit deze serie gemeen, namelijk een tijdloos design en een praktische bediening. Ben je benieuwd naar de verschillende kranen uit deze serie? Bekijk de producten direct in de webshop en lees meer over de mogelijkheden.

6 producten

 1. Grohe Euroeco Bidetkraan Chroom

  Grohe Euroeco Bidetkraan Chroom

  0 reviews
   79,- Incl. BTW  33,- Korting
  Leverbaar
 2. Grohe Euroeco Cosmopolitan T EuroEco T Zelfsluitende Tapkraan Chroom

  Grohe Euroeco Cosmopolitan T EuroEco T Zelfsluitende Tapkraan Chroom

  0 reviews
   126,- Incl. BTW  54,- Korting
  Leverbaar
 3. Grohe Euroeco Wastafelkraan Chroom

  Grohe Euroeco Wastafelkraan Chroom

  1 reviews
   79,- Incl. BTW  33,- Korting
  Donderdag gratis bezorgd
 4. Grohe zelfsluiten Euroeco Cosmopolitan T kraan blauw/rood

  Grohe zelfsluiten Euroeco Cosmopolitan T kraan blauw/rood

  0 reviews
   137,- Incl. BTW  59,- Korting
  Leverbaar
 5. Grohe Euroeco Cosmopolitan E Infrarood Wastafelkraan zonder menging 230v Chroom

  Grohe Euroeco Cosmopolitan E Infrarood Wastafelkraan zonder menging 230v Chroom

  0 reviews
   280,- Incl. BTW  120,- Korting
  Op voorraad
 6. Grohe Euroeco Keukenkraan draaibaar Chroom

  Grohe Euroeco Keukenkraan draaibaar Chroom

  6 reviews
   163,- Incl. BTW
  Donderdag gratis bezorgd

6 producten

Grohe Euroeco: stijlvolle kranen voor ieder interieur

De kranen uit de Euroeco serie hebben stuk voor stuk een eigentijds design. Het strakke en moderne uiterlijk gaat gepaard met een tijdloze, glanzend chromen uitvoering. Hierdoor integreer je de kranen moeiteloos in diverse woonstijlen, zoals modern, design of industrieel. Afhankelijk van het soort kraan varieert de bediening, maar deze is altijd praktisch en doelgericht. Zo ontdek je bijvoorbeeld wastafelkranen met een moderne infraroodbediening. Het water gaat lopen wanneer je jouw hand voor de sensor beweegt en stopt onmiddellijk wanneer je deze weer weghaalt. Dat is hygiënisch, efficiënt en waterbesparend. Daarnaast ontdek je ook zelfsluitende tapkranen, ideaal voor in de toiletruimte. Tot slot kun je ook terecht voor kranen met een praktische eengreepsbediening. Hiermee stel je in een handomdraai de gewenste watertemperatuur en het volume in.

De mogelijkheden bij Sanidirect

In het assortiment van Saniweb ontdek je Grohe Euroeco kranen voor allerlei doeleinden. Zoek je een stijlvolle keukenkraan of een wastafelkraan voor in je badkamer? Kies uit verschillende designs jouw favoriet. Ook zelfsluitende tapkranen en infraroodkranen voor in de toiletruimte vind je in het assortiment. Zelfs bidetkranen zijn verkrijgbaar in het aanbod van Grohe Euroeco. Kortom, voor kranen in alle soorten en maten ben je bij Grohe Euroeco aan het juiste adres. De producten uit deze serie zijn allemaal uitgevoerd in hetzelfde, stijlvolle design. Dat maakt het eenvoudig om de producten onderling te combineren voor meer eenheid in je badkamer of keuken.

Bekijk de Grohe Euroeco producten

Ben jij benieuwd naar de kranen van Grohe Euroeco? Bekijk dan de producten uit deze serie bij Sanidirect. In het uitgebreide assortiment vind je altijd wat je zoekt, profiteer je van een scherpe prijs en geniet je van een snelle levering.