Grohe Grohtherm 1000 Cosmopolitan

De Grohe Grohtherm 1000 Cosmopolitan thermostatische kranen staan bekend om de hoogwaardige kwaliteit, het elegante design en fantastische prestaties voor een ultieme douchebeleving. De topprestaties hebben de kranen te danken aan de doordachte en geavanceerde Grohe technologieën. Ben je benieuwd naar de kenmerken en mogelijkheden van Grohe Grohtherm 1000 Cosmopolitan thermostaatkranen? Sanidirect laat je de producten in het assortiment zien en vertelt je meer over deze serie.

1 producten

1 producten

Grohe technologie in de Grohtherm 1000 Cosmopolitan

Wanneer je kiest voor een thermostatische kraan uit de Grohe Grohtherm 1000 Cosmopolitan serie geniet je van talloze voordelen. De thermostaatkranen zijn allereerst van oerdegelijke kwaliteit, zodat ze een leven lang meegaan. Dankzij de Grohe StarLight chroomlaag blijven de kranen beschermd en hun schitterende glans behouden. Daarnaast profiteer je van allerhande slimme technologieën, zoals Grohe TurboStat waarmee de watertemperatuur altijd constant blijft. Zo krijg je niet te maken met onaangename temperatuurschommelingen in de douche. Door de Grohe SafeStop knop te activeren, blijft het water altijd op een veilige temperatuur van 38°C. Daarnaast maak je ook een duurzame keuze, want dankzij Grohe EcoJoy bespaar je tot wel 50% op het waterverbruik. En natuurlijk lever je niets in op het gebied van comfort.

De mogelijkheden van Grohe Grohtherm 1000 Cosmopolitan bij Sanidirect

Ben je op zoek naar een hoogwaardige en stijlvolle thermostaatkraan? Dan moet je bij deze Grohe serie zijn. De thermostatische kranen hebben een slank, minimalistisch en rond design. Hiermee passen ze uitstekend in iedere badkamerstijl: van modern en industrieel tot klassiek en landelijk. Tevens kies je uit twee prachtige kleuren, namelijk tijdloos chroom en supersteel. De kranen zijn op intuïtieve wijze te bedienen door jouw gewenste watertemperatuur en het volume in te stellen met de twee draaiknoppen. Ben je op zoek naar een complete set met douchethermostaat en douchegarnituur? Ook deze vind je in de luxe Grohe Grohtherm 1000 Cosmopolitan serie.

Bekijk onze producten

Ben jij benieuwd naar de thermostaatkranen van Grohe Grohtherm 1000 Cosmopolitan? Bekijk dan de producten uit deze serie bij Sanidirect. In het uitgebreide assortiment vind je altijd wat je zoekt, profiteer je van een scherpe prijs en geniet je van een snelle levering.