Geberit 170 producten

Met de producten van Geberit in je badkamer en toilet ben je verzekerd van de beste kwaliteit sanitair. Wanneer je eenmaal een Geberit badkamersysteem geïnstalleerd hebt, geniet je jarenlang van perfect werkende producten. Bovendien zijn de producten voorzien van een strak design dat een lust voor het oog is.

Geberit staat voor kwaliteit

Geberit heeft al bijna 150 jaar ervaring op het gebied van sanitair. Het merk weet daarom als geen ander functionaliteit met design te combineren. Met de focus op innovatie verbetert Geberit telkens weer zijn producten op het gebied van technologie en comfort. Denk bijvoorbeeld aan de AquaClean douchewc die menig huishouden verovert of aan het DuoFresh toilet dat voor een frisse geur zorgt. Ook alle andere producten worden steeds weer verbeterd waarbij gemakkelijk gebruik en onderhoud naast een oogstrelend ontwerp voorop staan.

Elegant design

Voor alle Geberit producten geldt dat naast de functionaliteit het ontwerp een belangrijke plek inneemt. Dat is dan ook goed te zien aan de verschillende series keramisch sanitair met toebehoren. De ontwerpen zijn van een strak doch tijdloos design dat bij veel interieurstijlen past. Bovendien zijn ze zo ontworpen dat ze gemakkelijk schoon te houden zijn, zodat de producten lang mooi blijven en jarenlang plezier opleveren.

Diverse Geberit producten

Geberit levert onder andere complete closetsystemen inclusief reservoirs, bijpassende bedieningsplaten en diverse extra functies voor het toilet. Ook voor afvoeren en sifons voor douches en wastafels biedt Geberit alles wat je nodig hebt. Kortom, Geberit levert naast keramisch sanitair alle toebehoren die ervoor zorgen dat alles naar behoren werkt. De producten zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen en materialen en zijn gemakkelijk te installeren. Voor elke badkamer of toilet vind je bij Geberit een complete sanitaire oplossing.

Bekijk de producten

Ben je op zoek naar een toilet met diverse functionaliteiten of juist een standaardmodel? Of zoek je producten om je sanitaire onderdelen gedegen aan te leggen voor jarenlang plezier? Bekijk dan het assortiment Geberit producten. Je bent verzekerd van een ruime keuze en gegarandeerde kwaliteit.

Categorieën

Series

Andere sanitair A-merken

Bekijk ons complete merkenoverzicht