Geberit AquaClean

Geberit Aquaclean is een tijdloze serie met diverse toiletten en douchewc’s . Ook benodigdheden voor de verschillende closets zijn te vinden in deze serie. Houd jij van een strak, stijlvol design en ben je op zoek naar hoogwaardige sanitairproducten? Dan zijn de producten uit de Geberit Aquaclean serie iets voor jou. Lees hier meer over deze serie of navigeer direct naar de webshop om de producten te bekijken.

2 producten

2 producten

Het assortiment van Geberit Aquaclean

De Geberit Aquaclean serie bestaat uit diverse wandclosetten en douchewc’s. Ieder toilet heeft zijn eigen kenmerken, maar één ding hebben ze met elkaar gemeen: het stijlvolle, tijdloze design. De ronde, witte designs zijn perfect te combineren met diverse badkamer- en toiletstijlen dankzij de subtiele uitstraling. Daarnaast vind je ook inbouwreservoirs, losse toiletzittingen en complete toiletsets in het assortiment. Tot slot zijn er ook speciaal ontwikkelde schoonmaakmiddelen, waarmee de closetten grondig gereinigd kunnen worden. Deze dragen bij aan een extra lange levensduur van jouw producten.

Het comfort van een douchewc

Het meest vernieuwende product uit de Geberit Aquaclean is toch wel de douchewc. Dit innovatieve closet biedt een verfrissende douchestraal na het gebruik van het toilet. De waterstraalsterkte is instelbaar, zodat je deze geheel aanpast op jouw persoonlijke voorkeuren. Bovendien zorgt de waterstraal ervoor dat toiletpapier niet langer nodig is. Dit zorgt niet alleen voor een extra hygiënische toiletervaring, maar zorgt ervoor dat je je steentje bijdraagt aan het milieu door de vermindering van het gebruik van toiletpapier.

Bekijk de producten

Ben jij benieuwd naar de producten uit de Geberit Aquaclean serie? Bekijk dan het complete aanbod in de Sanidirect webshop. Hier vergelijk je eenvoudig diverse producten met elkaar en navigeer je gemakkelijk door het systeem dankzij de zoekfilters. Heb je een product naar wens gevonden? Bestel deze dan direct in de webshop en profiteer van voordelige prijzen bij Sanidirect.