Geberit Duofix

De zelfdragende constructies van Geberit Duofix zijn universeel toepasbaar. De wc-elementen vormen de basis achter het closet. Geberit Duofix is dankzij jarenlange ontwikkelingen en expertise betrouwbaar en bovendien ook erg duurzaam. Ben jij van plan jouw sanitaire ruimte compleet te verbouwen? Bekijk dan zeker de producten van Geberit Duofix voor een betrouwbare basis van jouw toilet.

4 producten

 1. Geberit Duofix bidet element 112 cm hoog

  0 reviews
   301,- Incl. BTW  100,- Korting
  Morgen gratis bezorgd
 2. Geberit Duofix urinoirelement h112-30

  Geberit Duofix urinoirelement h112-30

  0 reviews
   385,- Incl. BTW  128,- Korting
  Op voorraad
 3. Geberit Duofix Sigma UP720 ruimtewinnend inbouwreservoir 8cm H114

  Geberit Duofix Sigma UP720 ruimtewinnend inbouwreservoir 8cm H114

  9 reviews
   411,- Incl. BTW  136,- Korting
  Morgen gratis bezorgd
 4. Geberit Duofix Sigma inbouwreservoir UP320 112cm

  21 reviews
   229,- Incl. BTW  275,- Korting
  Morgen gratis bezorgd

4 producten

De verschillende modellen

In het assortiment vind je diverse wc-elementen van Geberit Duofix. Zo heb je de keuze uit een zelfdragende constructie voor een standaard toilet of een urinoir. Daarnaast bestaat er een extra compacte uitvoering. Deze komt goed van pas wanneer jouw badkamer of toiletruimte wat kleiner is. Tot slot is er ook de Geberit Duofix met Duofresh. De Duofresh functie zorgt ervoor dat de ruimte altijd fris ruikt. Na ieder toiletbezoek wordt de lucht automatisch of manueel, afhankelijk van het model, gereinigd en wordt er een frisse geur door de ruimte verspreid.

Kies voor een compleet pakket

Naast de losse Geberit Duofix wc-elementen zijn er ook complete toiletsets verkrijgbaar in de Sanidirect webshop. Deze complete sets bestaan uit een zelfdragende constructie, wandcloset met zitting en een bedieningsplaat. Kortom, alles wat je nodig hebt voor een nieuw toilet. Extra handig omdat je dan zeker weet dat alle elementen perfect op elkaar zijn afgestemd en passen. Daarnaast bespaar je ook tijd en moeite door te kiezen voor een complete set. Maak jezelf het leven dus extra makkelijk door te kiezen voor de complete Geberit toiletsets.

Bestel de producten van Geberit Duofix hier

Heb jij in het online assortiment een wc-element gevonden die perfect aansluit op jouw wensen? Bestel deze dan gemakkelijk en snel in de webshop. Bij Sanidirect profiteer je altijd van lage prijzen en een snelle thuisbezorgservice. Ook kun je ervoor kiezen om de bestelling kosteloos op te halen in het dichtstbijzijnde filiaal.