Geberit Sigma 50

De Geberit Sigma 50 serie biedt talloze stijlvol vormgegeven drukplaten. Met deze drukplaten maak je jouw toilet compleet en zorg je bovendien voor een stijlvolle toevoeging aan de ruimte. Ben je benieuwd naar de Geberit Sigma 50 serie? Bekijk dan hieronder de producten in de webshop of scroll verder naar beneden om meer te lezen.

4 producten

 1. Geberit Sigma 50 urinoir bedieningsplaat pneumatisch Rookglas

  Geberit Sigma 50 urinoir bedieningsplaat pneumatisch Rookglas

  0 reviews
   490,-  368,- Incl. BTW  122,- Korting
  Leverbaar
 2. Geberit Sigma 50 urinoir bedieningsplaat pneumatisch Zwart

  Geberit Sigma 50 urinoir bedieningsplaat pneumatisch Zwart

  0 reviews
   406,-  304,- Incl. BTW  102,- Korting
  Leverbaar
 3. Geberit Sigma 50 urinoir bedieningsplaat pneumatisch eigen ontwerp Klantspecifiek

  Geberit Sigma 50 urinoir bedieningsplaat pneumatisch eigen ontwerp Klantspecifiek

  0 reviews
   406,-  304,- Incl. BTW  102,- Korting
  Leverbaar
 4. Geberit Sigma 50 urinoir bedieningsplaat pneumatisch Wit

  Geberit Sigma 50 urinoir bedieningsplaat pneumatisch Wit

  0 reviews
   406,-  304,- Incl. BTW  102,- Korting
  Leverbaar

4 producten

Drukplaten van Geberit Sigma 50

Geen toilet is compleet zonder drukplaat. Dit essentiële onderdeel zorgt ervoor dat je jouw toilet eenvoudig doorspoelt na ieder toiletbezoek. De Geberit Sigma 50 serie bestaat uit drukplaten voor zowel het normale toilet als urinoirs. De serie kenmerkt zich door het strakke, hoekige design dat voor een moderne look zorgt. Het rechthoekige design is terug te zien in zowel de drukplaat als de individuele bedieningsknoppen. Bovendien zijn er verschillende kleuren beschikbaar, namelijk zwart, geborsteld chroom en glas. Zo kies je eenvoudig voor een drukplaat die perfect aansluit bij het interieur van jouw badkamer of toiletruimte.

Functioneel design

Naast een prachtige uitstraling zijn de drukplaten van Geberit Sigma 50 ook voorzien van een hoog gebruiksgemak. De drukplaten voor toiletten beschikken over twee drukknoppen: een grote knop voor een grote spoelbeurt en een kleine knop voor een kleine spoelbeurt. Zo simpel is het. De drukplaten voor urinoirs beschikken over slechts één drukknop. Dankzij de pneumatische werking wordt door middel van samengeperste lucht het doorspoelsysteem in werking gebracht.

Bestel jouw Geberit Sigma 50 producten hier

Heb je één of meerdere producten uit de Geberit Sigma 50 serie gevonden die perfect bij jouw sanitaire ruimte passen? Wacht dan niet langer en bestel de producten naar keuze direct in de Sanidirect webshop. Hier profiteer je van scherpe prijzen en een snelle bezorgservice. Je kiest hierbij zelf het moment van bezorging. Ook kun je ervoor kiezen om jouw bestelling kosteloos op te halen in het dichtstbijzijnde filiaal.