Geberit AquaClean Sela

De Geberit AquaClean Sela is een verrassende en innovatieve douchewc uit de Geberit AquaClean collectie. De sanitaire producten van Geberit laten functionaliteit en design feilloos met elkaar samengaan. Zo ook de AquaClean Sela douchewc. Ben je benieuwd naar de voordelen en mogelijkheden van de Geberit AquaClean Sela douchewc? Lees dan verder en laat je verrassen.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Waarom een AquaClean douchewc en hoe werkt het?

De Geberit AquaClean douchewc zorgt met zijn warme douchestraal voor een zachte en natuurlijke reiniging tijdens een toiletbezoek. Het geeft je een fris gevoel alsof je net gedoucht hebt. Een douchewc reinigt effectiever en efficiënter dan het gebruik van enkel toiletpapier. Met één druk op de knop komt de verborgen douchearm tevoorschijn en reinigt het onderlichaam. De douchekop wordt automatisch gereinigd met water voor en na gebruik. Deze douchestraal is eenvoudig te bedienen. Hierover lees je hieronder meer. Kies je voor een Geberit AquaClean douchewc, dan kies je voor optimale reiniging, gebruiksgemak en design.

De Geberit AquaClean Sela

De elegante Geberit AquaClean Sela douchewc is een innovatieve douchewc met functionele kenmerken. De Sela douchewc is verrijkt met onder andere WhirlSpray douchetechnologie met vijf verstelbare waterstraalsterktes, een zachtreinigende Ladydouche en TurboFlush spoeltechnologie. Daarnaast heeft het keramiek geen spoelrand waardoor de Sela douchewc eenvoudig te reinigen is. Tot slot is de Sela douchewc voorzien van een softclose techniek en gebruikersdetectie. De AquaClean Sela is een verrassend veelzijdige douchewc waarbij functionaliteit en design elkaar ontmoeten. Daarnaast past deze douchewc door het strakke design in vrijwel iedere interieurstijl.

Bediening Geberit AquaClean Sela

De bediening van de Geberit AquaClean Sela kan op drie manieren. Naast de eenvoudige afstandsbediening is er voor deze douchewc ook een bedieningspaneel op batterijen voor wandmontage beschikbaar. Tot slot is er ook nog de Geberit AquaClean app. Deze app biedt de mogelijkheid om via je smartphone de douchewc te bedienen. Een handigheidje hierbij is dat de app meerdere functies kent en jouw favoriete instellingen kan opslaan. Voorbeelden van gepersonaliseerde instellingen die in te stellen zijn via de app zijn de temperatuur, stand en sterkte van de douchestraal en Ladydouche. Ook pas je de kleur en sterkte van het oriëntatielicht hiermee eenvoudig aan. Pas de instellingen aan naar jouw persoonlijke wensen en geniet van extra comfort met de Geberit AquaClean Sela.

Bekijk de producten

Is de Geberit AquaClean Sela iets voor jou? Bekijk de producten in onze webshop. Bij Sanidirect profiteer je van scherpe prijzen en het gemak van online bestellen. Bekijk de volledige Geberit collectie voor meer Geberit producten en maak jouw sanitaire ruimte compleet met bijpassende producten. Bij alle producten van Geberit staat de combinatie van functionaliteit en design voorop zodat jij jarenlang van de sanitaire producten geniet.