Jij bent weer van harte welkom in onze showroom! Maak direct een afspraak.

Badkamer Titan

Badkamer Titan

Wil jij graag een moderne badkamer die veel luxe uitstraalt? Dan is badkamer Titan wellicht de perfecte badkamer voor je. De grote lichtgrijze betonlook tegels geven de badkamer een extra ruimtelijke uitstraling. Doordat het betonlook ook in de vrijhangende wastafel terugkomt voelt de badkamer echt als een geheel. De tegelcombinatie op de wand in de blauwe kleur en met het unieke contrast geeft de badkamer een unieke en luxieuze touch.

  • Modern en trendy
  • Luxe vrijhangende betonnen wastafel
  • Unieke tegels als eyecatcher

Gekleurde tegelwand als eyecatcher

De blauwe wand met tegels geeft Badkamer Titan een unieke en bijzondere uitstraling. Zodra je deze badkamer in loopt valt je oog direct op deze mooie blauwe wand. De tegels zijn doorgetrokken tot in de doucheruimte.

Waar bestaat deze badkamer uit?

Badkamer Titan bestaat uit een ruim ligbad van Ben. Maar naast badderen heb je ook alle ruimte om lekker te douchen in de grote doucheruimte. De badkamer oogt extra luxe door de vrijhangende betonlook wastafel met mooie chromen inbouwkraan. Boven de wastafel hangt een spiegelpaneel van Ben Titron. Deze spiegel is voorzien van touchbediening en spiegelverwarming. Kortom: een badkamer die van alle gemakken is voorzien!

5.886,-
Badmeubel met spiegel 3817 2600
Doucheruimte 2917 1908
Bad met badkraan 1996 1282
Accessoires 136 96

Benieuwd hoe deze badkamer in jouw ruimte staat?

Start 3D tool Plan gratis adviesgesprek