Badkamertegels

Badkamertegels in alle soorten en maten

Badkamertegels

Voor de badkamervloer en badkamerwanden heb je een steeds grotere mogelijkheid tot variëren dankzij het groeiende assortiment badkamertegels. Van grote tegels tot kleine tegels in allerlei verschillende kleuren die ook nog eens zijn af te wisselen met hele mooie patronen, alles is mogelijk. Kies bijvoorbeeld voor een hexagon tegel om een bepaalde wand in je badkamer uit te lichten. Of voorzie je nisjes van een mooie mozaïek tegel in verschillende kleuren. Op deze manier kun je bepaalde elementen in je badkamer extra uitlichten.

Welke badkamertegels vind je bij Sanidirect?

Badkamertegels

Badkamertegels bepalen voor het grootste deel de sfeer in de ruimte en dat maakt de keuze voor een tegel extra belangrijk. Dankzij het brede assortiment kies je tussen verschillende soorten tegels op onze tegelpleinen in de showroom. Hier vind je diverse kleuren tegels wat het gemakkelijk maakt om combinaties te maken.

Voor iedere badkamerstijl

Het type tegel moet uiteraard passen bij de gekozen badkamerstijl. Wil je graag een klassieke badkamer? Kies dan voor een lichte tegel van een gemiddeld of groot formaat. Als je voor een matte variant kiest, geef je net dat beetje extra aan de ruimte. Natuurstenen tegels of tegels met hout- of betonlook doen het goed in een moderne of industriële badkamer. Tot slot kun je ook kiezen voor tegels met een bijzondere vorm of een opvallende kleur om jouw badkamer een bijzondere uitstraling te geven.

Inspiratie voor jouw tegels

De voordelen van keramisch parket

De voordelen van keramisch parket

Keramisch parket is tegenwoordig erg populair er super onderhoudsvriendelijk. Bovendien heeft dit type tegel dezelfde warme uitstraling als hout.

Lees verder
Het vakantiegevoel in je eigen badkamer

Het vakantiegevoel in je eigen badkamer

Wil je de vakantie mee naar huis brengen? Kies dan voor tegels met een buitenlands tintje in je badkamer. De Marokkaanse, Portugese of Spaanse patroonvloeren zien we steeds vaker terugkomen in Nederlandse badkamers.

Lees verder