Direct wat je zoekt, direct de laagste prijs

Winkels Wat kost je badkamer?
Badkamertegels zijn niet alleen functioneel in de badkamer, ze bieden ook veel mogelijkheden tot variatie. Of je nu een rustige, natuurlijke vloer wilt of juist glanzende tegels in een bepaald patroon, in ons ruime aanbod vind je altijd een badkamertegel die bij jou past. Lees hier meer over de verschillende stijlen, patronen en materialen van badkamertegels.
Lees meer

Badkamertegels in alle soorten en maten

Badkamertegels

Op de vloeren en wanden in badkamers heb je een steeds grotere mogelijkheid tot variëren. Van grote tegels tot kleine tegels in allerlei verschillende kleuren die ook nog eens zijn af te wisselen met hele mooie patronen, alles is mogelijk. Contrasterende lichtinvallen, zoals licht, donker, mat tegels, glanzende badkamertegels en zo door. De link met de natuur die je hier leggen kan wordt een populaire trend en blijft bij keramische tegels ongekend populair.

Wat vind je voor soorten badkamertegels bij Sanidirect?

Dit is een belangrijke vraag. Tegels in de badkamer bepalen voor het grootste deel de sfeer namelijk. Kies voor verschillende materialen en soorten tegels op onze tegelpleinen in de winkels.

  • Natuursteen
  • Geglazuurd
  • Ongeglazuurd
  • Getrommeld
  • Gepolijst

En natuurlijk kun je daarbij ook nog kiezen voor veel verschillende vormen badkamertegels.

  • Vierkante en rechthoekige tegels in diverse maten
  • Tegelstroken in diverse kleuren voor een persoonlijke touch
  • Diverse soorten mozaiek voor een speels effect

Badkamertegel

Een witte rechthoekige badkamertegel is natuurlijk prachtig, maar in onze showrooms kun je op ontdekking langs materialen, kleuren, bewerkingen en patronen. Bij Sanidirect vind je actuele collecties, van A-merken, maar ook onze eigen hoogwaardige tegels.

Kom daarom eens een kijkje nemen bij onze tegelpleinen en vraag om een advies wat er voor zorgt dat het gezicht in de badkamer bepaald wordt zoals je het verwachtte vooraf.

 

Ga naar de winkels