Hexagon tegels in de toiletruimte

Hexagon tegels in de toiletruimte

Hexagon zijn een opkomende trend in vele huishoudens. Deze zeshoekige tegeltjes zorgen voor een bijzondere en speelse uitstraling in de ruimte. Je komt ze zowel op de vloer als tegen de wand tegen. Ook worden toiletruimtes steeds vaker aangekleed met deze stijlvolle tegeltjes. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om de achterwand van jouw toilet te betegelen met Hexagon tegels, of de gehele vloer. Wil je meer te weten komen over deze trend? Wij vertellen je graag hoe je deze tegels het beste kunt combineren in de toiletruimte. Lees verder en ontdek!

Hoe combineer ik de Hexagon tegel in het toilet?

Vaak komen Hexagon tegels op een subtiele manier terug in de toiletruimte. Aangezien het toilet vaak een kleine ruimte is, zal de ruimte erg druk en optisch kleiner ogen als alle wanden hiermee worden betegeld. Wanneer je de Hexagon tegels enkel op de achterwand of op de vloer plaatst, komen deze tegels extra goed tot hun recht. Het beste is om deze tegels te combineren met een effen, rustige tegel, zodat de Hexagon tegels extra contrast bieden.

Tip: Het is ook een aanrader om de tegels van de vloer over te laten lopen in een wand van de toiletruimte. Betegel bijvoorbeeld de vloer en de onderste helft van de achterwand. Dit zorgt voor een speels en uniek effect in de ruimte!

Voor iedere stijl

Wanneer je denkt aan de Hexagon tegels, zul je al snel denken aan de kleine zeshoekige tegels met een bijzondere print. Dit is echter zeker niet de enige mogelijkheid en stijl die je met deze tegeltjes kunt creëren. Ook kun je bijvoorbeeld kiezen voor effen Hexagon tegels en deze leggen in een bepaald patroon. Hierdoor krijg je een heel ander effect. De tegeltjes zijn verkrijgbaar in talloze kleuren en formaten. Hierdoor is er vanalles mogelijk en creëer je zelf jouw stijl met deze tegels. Wanneer je de tegels in een patroon met banen in de breedte legt, zal de ruimte een stuk breder ogen. Stroken in de lengte zullen ervoor zorgen dat de ruimte langer lijkt. Ook op de muur is dit het geval: je creëert nu een optisch hogere of bredere ruimte. Op de foto zie je een mooi voorbeeld hoe de Hexagon tegels in een patroon zorgen voor een uniek effect.

Bekijk de hexagon tegels in een van onze winkels

Wil je nog meer tips of inspiratie? Neem een kijkje tussen de tegels in een van onze winkels. Laat je inspireren en ontvang het beste advies. Onze adviseurs staan voor je klaar en helpen je graag bij het kiezen van de beste producten.

Plan een afspraak